Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dano Dangl sa bojí o život: Podpálené auto a manželka v šoku!

Auto manželky Dana Dangla zhorelo do tla. Zobraziť galériu (10)
Auto manželky Dana Dangla zhorelo do tla.

IVANKA PRI DUNAJI - Zlý sen! Dano Dangl (37) a jeho manželka Beáta (35) v pondelok doobeda prežili doslova nočnú moru. Zistili totiž, že im za bieleho dňa zhorelo auto priamo pred ich domom, kde žijú spolu s deťmi. Partnerka známeho humoristu je zo vzniknutej situácie v šoku a nevie si ju vysvetliť.

Ďalší útok! Už dlhšiu dobu na Slovensku horia úmyselne zapálené autá. Na topkách sme vás pomerne nedávno informovali napríklad o prípade modelky Nikoly Fridrichovej, ktorá tiež prišla o vozidlo kvôli požiaru. Najnovšou obeťou plameňov sa stalo vozidlo Dana Dangla a jeho manželky.

Zabávačovi susedia ohlásili nemilú udalosť mužom zákona v pondelok doobeda. „Krátko po 10:30 hod sme prijali  prostredníctvom linky 158 oznámenie, že v obci Ivanka pri Dunaji zhorelo osobné motorové vozidlo. Audi Q7 zhorelo do tla,” povedala nám hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

Okamžite samozrejme začalo vyšetrovanie, či išlo o zámerné podpálenie alebo o nehodu. Privolaný expert však nemal pre Dangla príliš pozitívne správy. „Uviedol, že vozidlo zhorelo pravdepodobne na následky úmyselného konania,” vyjadrila sa Kurucová.

Topky.sk sa v súvislosti s nepríjemnou udalosťou spojili s humoristovou polovičkou. V čase vzniku požiaru bola doma spolu s manželom. „Sme z toho v šoku, je to hrozné. Nechápem, ako sa to mohlo stať. Auto bolo technicky v poriadku – veď bolo relatívne nové. Využívala som ho hlavne ja. Nie som si vedomá, že by malo nejaké poškodenia, ktoré by mohli spôsobiť požiar. Netvrdím, že ho niekto úmyselne zapálil, no ani to nevyvraciam. Polícia vzala auto na expertízu. Uvidíme, čo prinesie tá,“ povedala topkám Beáta, ktorá si vzniknutú situáciu nedokáže vysvetliť.

Tmavovlásky sme sa tiež pýtali, či požiaru nepredchádzali nejaké vyhrážky. „Nie, vôbec. Žiadne telefonáty či čokoľvek iné podobného charakteru. Ani neviem o tom, že by som mala ja alebo manžel s niekým konflikt, ktorý by vyústil do niečoho takéhoto,“ reagovala partnerka zabávača. Hoci nie je potvrdené, že auto bolo podpálené zámerne, má strach. „A kto by nemal? Určite nie som pokojná. No verím, že na to existuje racionálne vysvetlenie,“ uzavrela tému zhoreného vozidla. Škoda je predbežne vyčíslená na 82 tisíc eur.  

Interiér vozidla zhorel do tla.
Zobraziť galériu (10)
Interiér vozidla zhorel do tla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu