Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara Rolins obišla súd: Tajná dohoda s exmilencom!

Matěj Homola a Dara Rolins sa dohodli, ako bude vyzerať starostlivosť o ich dcéru Lauru. Zobraziť galériu (7)
Matěj Homola a Dara Rolins sa dohodli, ako bude vyzerať starostlivosť o ich dcéru Lauru.

PRAHA - Nečakané! Dara Rolins (39) a Matěj Homola (39) sa mali tento týždeň stretnúť na súde. Predmetom sporu je ich spoločná dcéra Laura (4). Každý z expartnerov má totiž na jej výchovu iný názor, čoho výsledkom boli dosť vážne mediálne prestrelky. Zrazu je však všetko inak. Hudobníci náhle dospeli k dohode.

Všetkých prekvapili! Dara Rolins a Matěj Homola viedli dosť dlhý spor ohľadom opatrovníctva dcéry Laury. Vyzeralo to tak, že v záležitostiach týkajúcich sa ich dievčatka sa na ničom nedokážu dohodnúť. Jeden druhému dokonca vyčítali zlý vplyv na jej výchovu.

Preto sa mali hudobníci tento týždeň stretnúť na súde, ktorý by situáciu vyriešil. Nakoniec sa však ukázalo, že prostredníctvom iného človeka dokážu komunikovať a dospieť aj k dohode. „Obaja sme absolvovali schôdzku so sociálkou. Pani, ktorá nás rieši, je nestranná osoba, ktorej nejde ani o jedného z nás, ale o blaho dieťaťa,” povedala Dara denníku Blesk.

Výsledkom stretnutia s právnikom a sociálnou pracovníčkou je zverenie Laury do matkinej starostlivosti. Matěj bude svoju dcéru vidieť dva dni do týždňa a zaplatí na ňu približne 200 eur mesačne. Samozrejme, počas leta bude s Lolou častejšie. Dohoda znamená, že súd sa síce konať bude, ale pôjde už len o formalitu, aby boli dojednané detaily potvrdené oficiálne.

Na prvý pohľad však tento dohovor nedopadol pre speváka príliš pozitívne. Pôvodne totiž žiadal striedavú starostlivosť, ktorú nedosiahol, a nakoniec súhlasil s menej častým kontaktom s dcérou. „Podmienky sú tie isté, ktoré som mu ponúkla už pred rokom. V tej dobe boli pre neho neprijateľné. No po tom, čo sa do veci vložila sociálka, pochopil, že  by mohol dopadnúť omnoho horšie. Preto sa naše právničky dohodli a všetko prebehne v pokoji. Cirkus už snáď máme za sebou,” povedala nám Dara s tým, že všetko mohlo byť rovnakým spôsobom vyriešené už dávno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu