Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nahá Járová: Napriek chorobe musia vnady von!

Hoci mala Andrea Járová vysokú teplotu, na sexepíle jej to neubralo. Zobraziť galériu (6)
Hoci mala Andrea Járová vysokú teplotu, na sexepíle jej to neubralo. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Pred kamery v horúčkach! Playmate Andrea Járová (28) od augusta moderuje v televízii Dajto reláciu Sexy šport. Ako sa mohli diváci presvedčiť vo včerajšej reportáži markizáckej Smotánky, plavovláska to pri svojom džobe nemá vždy jednoduché. V štúdiu sa musí vyzliekať aj napriek tomu, že má vysoké teploty.

Blondínka, ktorá sa zviditeľnila pózovaním na titulnej stránke pánskeho magazínu a tiež víťazstvom v prvej sérii Farmy, sa pravidelne objavuje na obrazovkách televízie Dajto. Na stanici určenej pre mužov moderuje program s názvom Sexy šport. Podstata relácie je postavená na tom, že sa počas hlásenia musí vyzliecť donaha. A hoci s exhibicionizmom Andrea nemá problém, nie vždy sa jej pred kamery stavia ľahko.

Príkladom môže byť situácia spred pár dní. Járová musela makať napriek tomu, že bola na antibiotikách a trápili ju vysoké horúčky. Počuť to bolo aj na jej hlase. Napriek tomu sa to na jej sexepíle neodzrkadlilo - pred kamerami sa predviedla ako veľká profesionálka. Zo zlého zdravotného stavu sa dokonca snažila vyťažiť vo svoj prospech. „Aspoň bude môj hlas viac sexi,“ povedala na margo zachrípnutého hrdla vo včerajšej Smotánke, ktorá priniesla zábery zo zákulisia eroticky ladenej relácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu