Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čerstvo rozídená Karin Haydu na dámskej jazde, kráska Šeredová v priesvitnom!

Karin Haydu sa bavila s kamarátkami, Alena Šeredová priesvitným topom dráždila aj moderátora Marcela Forgáča. Zobraziť galériu (17)
Karin Haydu sa bavila s kamarátkami, Alena Šeredová priesvitným topom dráždila aj moderátora Marcela Forgáča.

BRATISLAVA - Ďalšie obchody! V hlavnom meste pribudlo nové nákupné centrum, ktoré bolo otvorené túto stredu. Do života ho prestrihnutím pásky medzi inými vypravila aj modelka Alena Šeredová (34). Tmavovláska pri tom dráždila prítomných pánov priesvitným topom. Medzi hosťami bola aj Karin Haydu (35), ktorá si po rozchode s Martinom Rácom (36) vyrazila do spoločnosti s kamarátkami.

Nesedí doma! Karin Haydu neprestala chodiť do spoločnosti ani vtedy, keď bol pred rokom uväznený jej partner Martin Rác. Rovnako sa pozornosti nevyhýba ani teraz, keď sa rozišli. Herečka sa vybrala na otvorenie nového nákupného centra, ktoré vyrástlo v širšom centre Bratislavy. Tmavovláska si na akciu vyrazila s kamarátkami. Na dokonale upravenej Karin nebolo badať žiadne trápenie a pobyt v centre s viac ako 140 obchodmi si celkom užila.

Viac pozornosti si však na rozdiel od slovenskej herečky vychutnávala Alena Šeredová. Česká topmodelka sa totiž zúčastnila samotného prestrihávania pásky, a tak bola všetkým dobre na očiach. Navyše, keďže si sexica obliekla priesvitný vršok, niektorí páni z nej nevedeli spustiť pohľad. Jej manžel Gigi Buffon je zrejme na svoju krásnu ženu pyšný.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu