Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianovej šokujúci účes: Na prsia jej snáď nikto nepozeral!

Marianna Ďurianová bola vďaka nevšednému účesu stredobodom pozornosti. Vlasová kreácia zatienila aj jej natlačený dekolt. Zobraziť galériu (24)
Marianna Ďurianová bola vďaka nevšednému účesu stredobodom pozornosti. Vlasová kreácia zatienila aj jej natlačený dekolt. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Opäť zaujala! Včera sa v našom hlavnom meste konala módna prehliadka kožuchov. Rovnako ako každý rok, aj tento, sa na mólo postavila markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (35). Tvár spravodajstva si pri príležitosti šou nechala urobiť nevšedný účes, ktorý vyvolal u prítomných hostí rozruch. Atypická vlasová kreácia dokonca zaujala viac než jej plný mamičkovský dekolt.

Opäť v úlohe modelky! Tvár markizáckych Televíznych novín,  ktorá sa momentálne venuje mamičkovským povinnostiam, si znova odskočila od svojho prvorodeného syna Romanka. A znovu na predvádzacie mólo. Na rozdiel od minulotýždňovej prehliadky, kde zaujala ukážkovou postavu, tentokrát pútala pozornosť netradičným účesom. Atypická vlasová kreácia dokonca zatienila aj jej natlačený dekolt. 

 „Bol to môj nápad. Keďže mám teraz menej času na úpravu, tak som si zavolala domov vizážistku a tá sa mi postarala o takýto účes,“ prezradila Marianna o svojom vlasovom stylingu. Ako ďalej blondínka prezradila, v úlohe modelky je ako ryba vo vode. „Na móle som sa cítila veľmi príjemne, som tvárou týchto módnych prehliadok už  niekoľko rokov,“ povedala sexi blondínka. Aj keď je Marianna len dva mesiace po pôrode, na jej figúre vôbec nebadať stopy tehotenstva. „Nie je to úplne mojou zásluhou, stravujem sa zdravo, hlavne kvôli malému,“ prezradila svoj recept na štíhlu líniu.

Okrem Marianny si prišli prehliadku vychutnať aj niektoré tváre slovenského šoubiznisu. Napríklad Pavel Bruchala, Erika Judínyová či šéfka Fashion Tv Gabriela Drobová. „Mám niekoľko kožúškov alebo takých peleríniek doma. Mne sa to mimoriadne páči, ono  je to teraz v podstate veľmi trendy. Dokonca sa kombinujú elegantné kožušinové vesty so športovými vecami a podobne,“ opísala svoj pozitívny vzťah ku kožuchovej móde riaditeľka módnej televízie. 

Fotografie z prehliadky nájdete v našej GALÉRII!

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na kožušinovej módnej šou.

Kozuchy - Ilustracne

Sledujte TOPKY TV: Gabiela Drobová o svojom vzťahu ku kožušinám.

Drobová 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu