Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalšia markizáčka sa vydala: Manžel je z konkurenčnej televízie!

Markizácka redaktorka Katarína Gazdíkova sa vydala za kameramana z televízie TA3. Zobraziť galériu (8)
Markizácka redaktorka Katarína Gazdíkova sa vydala za kameramana z televízie TA3.

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Manželmi vďaka práci! Po moderátorke Miriam Šmahel Kalisovej (27) zazneli svadobné zvony aj ďalšej markizáčke. V sobotu sa vydala redaktorka spravodajstva Katarína Gazdíková (24). Sympatická brunetka si vzala za manžela dlhoročného priateľa Václava Kulu, s ktorým sa spoznala pri práci. Čerstvý ženáč sa totiž živí ako kameraman v spravodajskej televízii TA3.

S mikrofónom v ruke aj vo veľký deň!  Od uplynulého víkendu sa bude redaktorka Katarína Gazdíková prihovárať televíznym divákom Markízy už so zmeneným priezviskom. V sobotu sa z nej totiž stala pani Kulová. S úsmevom na tvári a vo svadobných šatách sa radostnou novinkou popýšila aj priamo v Televíznych novinách.

„S manželom sme spolu dva roky a tri mesiace. Niekto by si možno povedal, že sme do toho vhupli rýchlo, ale my sme sa  tak rozhodli, lebo je to ten najkrajší dôkaz našej vzájomnej lásky. Prežívame naozaj krásne obdobie.“ povedala nám k závažnému životnému kroku Katarína.

Na svadobnej hostine sa zišlo zhruba 60 hostí. „Dopadlo to nad naše očakávania. Mali sme laserovú show, kamaráti nám s manželom kúpili vodnú fajku, ktorú na svadbe dali aj do prevádzky a povinne si z nej musel potiahnuť každý svadobčan. Núdza o zábavu naozaj nebola, skončili sme v skorých ranných hodinách," priblížila nám detaily veľké dňa nevesta.

Čerství manželia majú momentálne v práci veľa povinností. Svadobná cesta v exotike preto neprichádza do úvahy. „Prvé spoločné voľno si užijeme až  v novembri. K moru to ale nebude," povedala nám redaktorka. Na otázku, či v blízkej dobe plánuju spoločného potomka, reagovala s úsmevom. „Zatiaľ nie, aj keď baby boomu v Markíze sa odoláva ťažko," uzavrela Katarína.

V uplynulom roku uzavrelo manželstvo viacero markizákov. Pre závažný životný krok sa odhodlali aj Miriam Šmahel Kalisováredaktor Braňo Tomaga a tiež nový šéf spravodajstva Henrich Krejča. Ten sa oženil s redaktorkou Hanou Vansovou. Svadobný deň už má za sebou aj bývalá rosnička Dominika Gidová.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu