Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čistky v Markíze: Porota aj moderátori dostali padáka!

Vyzerá to tak, že Dara Rolins, Paľo Habera a Leoš Mareš budú v tretej sérii Česko Slovenskej SuperStar nahradení novými tvárami. Zobraziť galériu (12)
Vyzerá to tak, že Dara Rolins, Paľo Habera a Leoš Mareš budú v tretej sérii Česko Slovenskej SuperStar nahradení novými tvárami.

BRATISLAVA - Veľké zmeny! Televízie Markíza a Nova sa rozhodli opäť oprášiť Česko Slovenskú SuperStar. Jej tretia séria sa podľa našich informácií dostane na obrazovky rok po odvysielaní „dvojky”, teda na jar 2013. Formát však prinesie niekoľko prekvapení. Na poste moderátorov a porotcov by sa totiž mali objaviť nové tváre. O prácu tak zrejme prídu Dara Rolins (39), Paľo Habera (50) či Leoš Mareš (36). Topky.sk už vedia, kto je jedným z horúcich kandidátov na post moderátora.

Na televízne obrazovky sa v novom roku vráti osvedčený program. Podľa našich informácií sa televízie Markíza a Nova už pustili do príprav tretej série Česko Slovenskej SuperStar. Po tohtoročnej novinke Hlas Česko Slovenska to znamená návrat starého známeho formátu, keďže lokálne verzie sa prvýkrát vysielali v roku 2004.

Vyzerá to však tak, že vôbec nepôjde o obkukanú reláciu. Podľa našich zistení totiž televízie tentoraz už nerátajú so starými známymi tvárami. Najdlhšie sú s projektom spojení Paľo Habera, Dara Rolins a Leoš Mareš. Práve oni by mali najnovšie o svoje fleky prísť.

Padáka má najistejšieho český moderátor. Topky.sk totiž vypátrali, že naši západní susedia už za neho hľadajú náhradu. „Jedným z horúcich kandidátov je Ondřej Brzobohatý,” tvrdí náš zdroj z prostredia televízie Nova. Stanica už angažovala syna zosnulého Radka Brzobohatého aj na galavečer Český slávik 2012, ktorý sa bude vysielať koncom novembra. Možno práve tento výkon rozhodne o tom, či si s ním tvorcovia SuperStar definitívne tľapnú.

Topky.sk oslovili aj Adelu Banášovú, ktorá bola dlhoročnou tvárou speváckej súťaže, no na poslednej sérii sa nepodieľala. A hoci momentálne pracuje pre Jojku, práve vďaka hudobnej súťaži by ju teoreticky mohla Markíza zlákať späť do svojich radov. Ona sama si to však nemyslí. „Nenúkali mi to a logicky ani nebudú,” povedala nám blondínka v narážke na svoj džob u konkurencie. Dara Rolins nám na našu otázku o prípadnom angažmáne neodpovedala.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Nájdete ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu