Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Martina z Farmy trpí: Následky neľudských podmienok!

Martina Štetiarová kvôli pobytu na Farme stratila dosť kíl. Zobraziť galériu (10)
Martina Štetiarová kvôli pobytu na Farme stratila dosť kíl.

BRATISLAVA - Bohatšia o nepríjemné skúsenosti! Martina Štetiarová (29) rátala s tým, že v šou Farma ju čaká tvrdá práca. Niektoré jej predstavy o pobyte na statku však boli poriadne odlišné od reality. Kruté podmienky nakoniec spôsobili, že si blondínka domov odniesla zdravotné následky. Topky.sk vedia, čo sa jej stalo.

Daň za pár minút slávy! Martina Štetiarová sa na markizácku Farmu dostala po tom, čo odstúpili traja hráči z pôvodnej zostavy. Dlho ale v šou nezostala, domov musela odísť už po týždni svojho účinkovania. Veľmi rýchlo tak prišla o možnosť vyhrať 50 tisíc eur.

Ako sa nám ale podarilo zistiť, blondínku po opustení statku trápia úplne iné veci než prehra. Organizmus krehkej farmárky totiž úplne nezvládol ťažké podmienky a naplno sa to prejavilo práve po zaradení sa do bežného života. „Pravda je, že po tom, čo som doma zjedla normálnu stravu, bolo mi strašne zle a musela som navštíviť lekára,” netajila Martina.

Tá podľa vlastných slov už v šou stratila 5 kíl zo svojej hmotnosti. A to bola na farme len týždeň! Podľa všetkého nedostatok stravy podráždil jej žalúdok tak, že bežný pokrm bol preň už potom príliš ťažký. „Keď som tam išla, myslela som, že za prácu dostaneme jedlo. Ale mať na raňajky jablko a na obed vodovú polievku, to nie je zdravé pre nikoho,” povedala nám blondínka.

S týmto názorom sa podľa všetkého stotožňuje aj lekár, ktorého navštívila. Naordinoval jej totiž špeciálnu diétu, ktorá má jej organizmus pomaly dostať do normálu. Vďaka tomu sa Martine darí krok po kroku naberať stratené kilá a príťažlivé krivky späť.

S takouto postavou vstupovala Martina na Farmu.
Zobraziť galériu (10)
S takouto postavou vstupovala Martina na Farmu.

Tip: Pozrite si drsné podmienky na Farme! Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu