Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievča leta 2012 má víťazku: Je ňou táto sexi brunetka!

Nika Kvasnicová sa môže pýšiť titulom Dievča leta 2012. Zobraziť galériu (7)
Nika Kvasnicová sa môže pýšiť titulom Dievča leta 2012.

BRATISLAVA – Vybrali ste najkrajšiu! Súboj finalistiek v súťaži Dievča leta 2012 bol vyrovnaný do poslednej chvíle. Víťazkou sa napokon stala Nika Kvasnicová (17), ktorá v záverečnom súboji dostala takmer 65 tisíc hlasov. Na krk jej po celý čas dýchala Martina Štetiarová (28). Čo hovorí mladá brunetka na svoj triumf?

Úspešná súťaž Dievča leta má po piatku ďalšiu svoju víťazku. Pre tento rok sa ňou stala Nika Kvasnicová, ktorá bola so svojou výškou 180 cm najvyššou spomedzi finalistiek. Pochváliť sa môže mierami 87-59-80 a váhou 51 kg.

Som veľmi šťastná, príjemne ma to prekvapilo," povedala nám na adresu svojho víťazstva mladá brunetka. V súťaži ju podporovala nielen rodina, ale aj kamaráti.Všetci sa veľmi radujeme," dodala Nika. Keďže súboj s Martinou Štetiarovou bol nesmierne vyrovnaný, netají sa tým, že zažívala poriadne napäté chvíle.

Zaujímalo nás tiež, či Kvasnicová pri štarte súťaže očakávala, že bude taká úspešná. „Bola to náhoda, že som sa prihlásila. Povedali sme si, že prečo nie, že to vyskúšame. Podarilo sa a potom som to chcela už dotiahnuť do konca," prezradila Nika, ktorá okrem titulu získala aj štvorkolesového tátoša. „Autíčko si bude musieť na mňa počkať, keďže ešte nemám vodičský preukaz," uzavrela s úsmevom.

Martina uspela v konkurencii 15 slečien, ktoré sa do finálového hlasovania prebojovali zo základnej časti. Zaujímavé je, že už pri tomto výbere bola najúspešnejšia. Do súťaže sa celkovo zaregistrovalo 1 200 súťažiacich krások.

Informácie o priebehu hlasovania nájdete TU.

Nika Kvasnicová sa stala víťazkou súťaže Dievča leta 2012.
Zobraziť galériu (7)
Nika Kvasnicová sa stala víťazkou súťaže Dievča leta 2012.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu