Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po Pláži 33 sa zaľahla zem: Z baru za milión eur ostal iba piesok!

Po podniku Pláž 33 ostal len piesok. Zobraziť galériu (19)
Po podniku Pláž 33 ostal len piesok. (Zdroj: Foto: Vladimír Labát, tv markíza)

BRATISLAVA – Je definitívne fuč! Ešte nedávno mohli návštevníci bratislavského obchodného centra kávičkovať v markizáckom podniku situovanom na nábreží Dunaja. No iba dva týždne po finále reality šou Pláž 33 nie je po bare ani stopy. Stavba, ktorá podľa našich informácií vyšla televíziu na približne milión eur, akoby sa pod zem prepadla. Jediné, čo po nej zostalo, sú zrnká piesku na kamennej dlažbe.

Po skončení letnej súťaže s dvanástimi finalistami zrovnali Pláž 33 so zemou. Ako sme v súvislosti s osudom podniku na topkách informovali, tvorcovia pôvodne zvažovali, že aj po vypnutí kamier zostane otvorený pre verejnosť. Nakoniec z tejto idey zišlo a bar začali postupne demontovať. 

Existencia podniku Pláž 33 je v súčasnosti už definitívne ukončená. Momentálne je už bar, ktorý sa takmer štyri mesiace nachádzal na nábreží Dunaja pod sochou Milana Rastislava Štefánika, rozobraný a odprataný. Jediné, čo by ste na jeho mieste našli, sú len zvyšky piesku. 

Miesto, kde sa nachádzala Pláž 33, je prázdne. Jediné, čo priestory podniku prezrádza, sú stopy piesku.
Zobraziť galériu (19)
Miesto, kde sa nachádzala Pláž 33, je prázdne. Jediné, čo priestory podniku prezrádza, sú stopy piesku.  (Zdroj: Foto: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu