Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Len v nohavičkách a v priesvitnom: Takto provokuje sexi Slovenka!

Mista nafotila sériu fotografií, na ktorých provokuje extravaganciou aj nahotou. Zobraziť galériu (8)
Mista nafotila sériu fotografií, na ktorých provokuje extravaganciou aj nahotou.

BRATISLAVA – Odvážnejšia, než kedykoľvek predtým! Speváčka Soňa Šimorová alias Mista (24) sa zviditeľnila účinkovaním v národných kolách Eurovízie. V súčasnosti pôsobí najmä v susedných Čechách, kde si už vyslúžila prezývku Slovenská Lady Gaga. Zrejme za to môže aj fakt, že nedávno nafotila sériu fotografií, na ktorých provokuje podobne ako uznávaná americká speváčka.

Do portfólia speváčky Misty najnovšie pribudli poriadne odvážne zábery. Blondínka sa totiž pred objektívom známeho českého fotografa predstavila v polohe, na akú u nej nie sme zvyknutí. Spomínané snímky sa totiž nesú v kontroverznejšom duchu. Krehko pôsobiaca blondínka na nich pózuje napríklad s náhrdelníkom vytvoreným z lebiek. Umelkyňa však potešila aj svojich mužských priaznivcov, keďže stavila na vyzývavé oblečenie.

Ako nám blondínka v súvislosti s tým prezradila, vznik fotografií sprevádzali menšie obavy. „Nikdy som takýto extravagantný štýl záberov nefotila, preto som mala ostych a trochu som sa bála. S Honzom sa mi ale spolupracovalo výborne. On je veľký profík a urobil vynikajúcu atmosféru,“ povedala nám k tomu Mista, ktorá sa zo začiatku cítila veľmi neisto. „Na konci to už bola zábava,“ dodala.

S výsledkom je speváčka veľmi spokojná. „Prekonal moje očakávania. Vďaka týmto fotkám ma niektoré médiá v Čechách začali volať Slovenská Lady Gaga. Ale ja sa ako ona vôbec necítim a myslím si, že máme od seba pekne ďaleko,“ poznamenala so smiechom Šimorová.   

Keďže blondínka pózuje na záberoch vo vyzývavom oblečení, zaujímalo nás, či sa rada takto provokatívne oblieka. „Mám to rada ako experiment – napríklad pri fotení, kde si môžem vyskúšať a ukázať novú tvár. V normálnom živote by som si však nikdy nič také neobliekla. V podstate som celkom hanblivá osoba,“ uzavrela s úsmevom talentovaná Slovenka.

Kto je Mista?

Speváčka Mista sa do povedomia divákov dostala v roku 2010, keď v slovenskom finále pesničkovej súťaže Eurovízia skončila na druhom mieste. Vtedy ju porazila Kristína Peláková so skladbou Horehronie. Blondínka v súčasnosti pôsobí najmä v susedných Čechách, kde sa teší viacerým úspechom. Jej prvý singel Rock it! bol 8 mesiacov v top 3 najhranejších skladbách v českom éteri. Momentálne boduje s piesňou CA$H OUT, ktorú produkoval Marius Moga z kapely Morandi a anglický producenti Wawa, ktorí spolupracujú v roku 2012 s Kylie Minogue, Lenny Kravitzom, či Beyonce. Mistin najnovší počin sa hráva už aj v belgických či holandských rádiách, valcuje hitparády aj v Španielsku, či Nemecku.

VIDEOklip k piesni CA$H OUT

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu