Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Luxusná dovolenka farmárky Frčkovej: Užívala si s novým milencom?!

Jana Frčková žiari šťastím. Žeby bol za tým nový milenec?! Zobraziť galériu (17)
Jana Frčková žiari šťastím. Žeby bol za tým nový milenec?!

BRATISLAVA – Mesiac plný romantiky! Jana Frčková (46), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v statkárskej šou Farma, si toto leto skutočne užíva. Svedčí o tom aj fakt, že uplynulé týždne strávila oddychovaním vo viacerých prímorských letoviskách. Blondínka si však dovolenku nevychutnávala sama, spoločnosť jej totiž robil neznámy muž. Žeby išlo o nového milenca?!

Žiari šťastím! Po boku Jany Frčkovej sa už dlhšiu dobu neobjavil žiaden muž. Blondínka si totiž to, čo sa deje za dverami jej spálne, úzkostlivo stráži. Pri pohľade na to, ako strávila tohtoročné leto, je však zrejmé, že istý chlap v jej živote svoje miesto predsa len má.

Bývalá farmárka sa len nedávno vrátila z dovolenky, ktorú strávila v slnečnom Toskánsku. „Plavili sme sa jachtou skoro mesiac. Bolo super, krásne počasie. Niekedy síce až veľmi teplo, 38 °C v tieni,“ povedala nám k pobytu na mori Frčková. „Veľa som plávala, čo mi pomohlo aj na moje problémy s chrbticou. Jedla som len morské špeciality, ktoré milujem a objavila som účinky olivového oleja. Začala som si ním liečiť a cítim sa oveľa lepšie,“ dodala.

Keďže na fotografiách je vidno, že Jana mala na potulkách zahraničím mužského sprievodcu, zaujímalo nás, či ide o jej nového milenca. „Prepáčte, ale k tomu sa nebudem vyjadrovať,“ reagovala vyhýbavo blondínka. Jej vzťah s neznámym chlapom však ale podľa všetkého ako nevinné kamarátstvo nevyzerá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu