Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playmate Járová: Takto sa vyhýba pokutám!

Netradičné označenie auta playmate Andrey Járovej. Zobraziť galériu (7)
Netradičné označenie auta playmate Andrey Járovej. (Zdroj: Foto: topky.sk)

BRATISLAVA – Vie, ako na policajtov! Andrea Járová (28) len nedávno vymenila svojho štvorkolesového tátoša za nového. Zaujímavosťou je, biele vozidlo označkovala nápisom BLONDIE, pričom o blondínkach za volantom nekolujú práve lichotivé historky. Zistili sme však, že vnadnej playmate toto viditeľné priznanie už zachránilo kožu pred mužmi zákona.

Má svoje finty! Playmate Andrea Járová, no najnovšie aj moderátorka relácie Sexy Športu televízie Dajto, vie, ako sa zviditeľniť! Najnovšie totiž doplnila svoj imidž o nové auto s veľavravnou značkou BLONDIE.

Ak teda na takéto vozidlo natrafíte, môžete si byť istí, že v ňom naozaj sedí blondínka. Keď sme sa Járovej spýtali, ako k takejto značke prišla, sexica sa na tom sama zabávala „To bol nápad mojej kamarátky. Najprv sa mi to nepáčilo, no potom som na to pristúpila. To označenie je vlastne adekvátne ku mne,“ prezradila vysmiata Járová. „Ľudia naokolo už očakávajú, že za tým nebude sedieť chlap, tak sa na tom zasmejú,“ dodala.

Aj keď Andrea priznala, že zo začiatku sa jej kamarátkin návrh nepozdával, nakoniec jej vtipná značka dokonca aj pomohla. Playmate totiž uchránila pred trestom od mužov zákona. „Stretla som sa raz s tým, že som prešla bez pokuty, policajti sa dokonca na tom zabávali,“  netajila Járová. Priznanie je totiž poľahčujúca okolnosť a moderátorka sa k blond farbe vlasov hlási naozaj dosť okato.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu