Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Járová v Sexy športe: Podprsenka išla dole!

Andrea Járová v Sexy športe Zobraziť galériu (11)
Andrea Járová v Sexy športe (Zdroj: Foto: tv dajto)

BRATISLAVA – V telke hore bez! Je dobre známe, že playmate Andrea Járová (28) nemá problém s odhaľovaním svojich predností. Svoje prsia vylepšené silikónom vytasila už v reality šou Farma, ale aj vo filme Tak fajn. Koniec koncov, pracovať bez podprsenky už len pred fotoobjektívom je pre blondínku bežnou záležitosťou. Otázka je, ako jej pri vyzliekaní pôjde samotné moderovanie športovej relácie.

Opäť vytasila prsia! Ako sme na topkách už informovali, Andrea Járová sa stala novou moderátorkou mužskej televízie Dajto. „Toto je pre mňa taký odrazový mostík,“ vyjadrila sa k tomu playmate s tým, že túži po kariére televíznej hviezdy. Na obrazovkách jej oddnes bude patriť relácia Sexy šport, kde však ukáže viac, než len svoju peknú tváričku.

Blondínka bude totiž popri moderovaní aj zhadzovať šaty. Topky.sk získali zábery z tej fázy programu, kde je už Andrea bez podprsenky a pozornosť púta jej bujné poprsie. „Je to vlastne ešte náročnejšia práca, ako majú moderátorky, pretože sa popri čítaní z čítačky musím aj vyzliekať,“ povedala nám k svojej novej práci Járová. To, či si playmate nechá aspoň nohavičky, môžete zistiť už dnes večer o 22:10 na obrazovkách televízie Dajto.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu