Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Puškárovej rastie bruško: Porodí Švajdovi dcéru?!

Zlatici Puškárovej sa v kostýmčekoch rysuje rastúce bruško. Žeby pod srdcom nosila ďalšieho potomka Patrika Švajdu? Zobraziť galériu (6)
Zlatici Puškárovej sa v kostýmčekoch rysuje rastúce bruško. Žeby pod srdcom nosila ďalšieho potomka Patrika Švajdu?

BRATISLAVA – O jedného viac! Vo februári 2010 priviedla moderátorka Zlatica Puškárová (35) na svet svoje prvé dieťatko. Synčeka Leonarda porodila svojmu partnerovi Patrikovi Švajdovi (40). V súčasnosti všetko nasvedčuje tomu, že blondínka je po viac ako dvoch rokoch pripravená si náročné, ale aj krásne tehotenské obdobie zopakovať.

Je tehotná?! Túto otázku si pri pohľade na Zlaticu Puškárovú zrejme kladú viacerí televízni diváci. V poslednej dobe sa totiž moderátorke markizáckeho spravodajstva rysuje pod kostýmčekmi rastúce bruško. V súvislosti s tým sme preto zisťovali, či blondínka spoločne so svojím partnerom Patrikom Švajdom plánuje rozšíriť svoju rodinku o ďalšieho potomka.

„Je pravda, že sa nebránime druhému dieťatku. Paťo má troch synov a my sme taká veľká rodina. Ja jeho synov ľúbim a máme krásny vzťah,“ reagovala na adresu prípadného tehotenstva Zlatica. Keď sme sa spýtali, či túži po malej princezničke, priznala, že to asi nebude také jednoduché. „Jaj, jemu sa ale nepodarí to dievčatko. Môžeme to ale vyskúšať, kedy mu to vyjde.“ poznamenala so smiechom moderátorka.

Blondínku sme vyspovedali na Dni otvorených dverí v Markíze. Pri pohľade na ňu bolo vidno, že sa stále môže pýšiť štíhlou postavou. Partie bruška jej však maskovali rafinovane strihané nohavice a jej výstrih pôsobil o čosi plnšie než inokedy. Či však už pod srdcom nosí ďalšie Švajdovo dieťatko, nedvedno. „Leo nám priniesol do života veľa takej nefalšovanej, bezprostrednej detskej radosti. Nechajte sa prekvapiť,“ uzavrela vyhýbavo tému tehotenstva Puškárová. Neostáva nám teda nič iné, len čakať, či jej bruško bude rásť aj naďalej.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zlaticou Puškárovou.

Zlatica tehotenstvo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu