Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

DOD bez Ďurianovej: Prišla tehotná Kanócz, Judínyová vo vražedne sexi tope!

Zuzana Kanócz skrývala rastúce bruško, Erika Judínyová poodhalila svoje vnady. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Kanócz skrývala rastúce bruško, Erika Judínyová poodhalila svoje vnady.

BRATISLAVA - Množstvo fanúšikov! Televízia Markíza si na dnešný deň pripravila pre svojich divákov Deň otvorených dverí. Na zástupy ľudí v Záhorskej Bystrici čakali známi moderátori aj herci. Kvôli povinnostiam čerstvej mamičky logicky chýbala Marianna Ďurianová, zato tehotná Zuzana Kanócz s úsmevom rozdávala autogramy. Pozornosť pútala aj Erika Judínyová, ktorá dorazila vo vražedne vysokých topánkach.

Už 16. raz otvorila televízia Markíza brány svojim priaznivcom. V Záhorskej Bystrici sa dnes opäť konal Deň otvorených dverí, ktorý prilákal tisícky fanúšikov. „Niektorí tu stanovali už od štvrtka,” prezradila nám riaditeľka Zuzana Ťapáková. Ľudia si nechceli nechať ujsť príležitosť vidieť zákulisie a získať autogramy od svojich obľúbených moderátorov či hercov. 

Galéria: Fotoreportáž z DOD 2012 v Markíze.

K starým známym markizákom tentoraz pribudli aj tváre z nového seriálu Horúca krv. Okrem Alexandra Bártu prišla aj Zuzana Kanócz. Tá si nenechala ujsť stretnutie s priaznicami ani napriek faktu, že je momentálne tehotná. Podľa našich informácií už ale prekonala kritický prvý trimester. 

Naopak, kvôli mamičkovským povinnostiam sa DOD nezúčastnila stálica žlto-modrej televízie Marianna Ďurianová. Syna Romanka porodila len pred týždňom a vo štvrtok si ho odviezla z pôrodnice domov. Je samozrejmé, že svojmu bábätku dala prednosť aj v tento deň. 

Stálou súčasťou markizáckeho programu je už dlhšiu dobu Dara Rolins. Pódium v Záhorskej Bystrici jej na chvíľu patrilo aj tento rok. A to aj napriek tomu, že v pondelok si v Prahe vypočula rozsudok o svojej vine vo veci autonehody spred dvoch rokov. Svoj záväzok však nezrušila a presne na obed vystúpila pred tisíckami ľudí. „Veľmi sa na tú zvýšenú pozornosť neteším, ale čo sa dá robiť,” povedala nám deň pred týmto minikoncertom. 

Odvahu dnes ukázala ale aj Erika Judínyová. Moderátorka sa totiž na DOD vybrala vo vražedných topánkach. Dokonca práve v tých, v ktorých sa jej nedávno stal úraz. Zdá sa, že blondínka sa tejto obuvi nemieni vzdať. A rovnako zostala verná aj svojmu sexi imidžu. Medzi ľudí sa totiž vybrala v sexi tope bez podprsenky. 

Markíza si pre svojich divákov pripravila program od 9.00 až do 18.00. Tento čas vypĺňali hudobné vystúpenia, napríklad IMT Smile, AMO, Hex, Peter Nagy, Dara Rolins či superstaristi Martin Harich a Celeste Buckingham. Nechýbala ani víťazka Hlasu Česko Slovenska Ivanna Bagová. Návštevníci mali možnosť stretnúť známych moderátorov, hercov, ale aj účastníkov reality šou Farma.

Súčasťou Dňa otvorených dverí je vždy aj žrebovanie, v ktorom sa dá vyhrať auto. Tento rok sa v tomto prípade udiala kuriózna situácia. Podľa našich informácií totiž vozidlo vyhral Martin Kollár - životný partner Moniky Haklovej z Farmy. Nákup lístkov do tomboly sa mu tak maximálne oplatil.

Prečítajte si reportáž: DOD v Markíze - hudobný maratón, ktorý je len kulisou

Sledujte Topky TV: Takto na DOD v Markíze vyzeralo. Rozhovor s generálnou riaditeľkou televízie Zuzanou Ťapákovou.

DOD Markiza

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu