Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zo sexi Járovej neodolateľná námorníčka: Vytasila silikóny!

Sexi playmate Járová sa vyzliekla na palube jachty. Zobraziť galériu (5)
Sexi playmate Járová sa vyzliekla na palube jachty. (Zdroj: Foto: Michelle Tibenská)

BRATISLAVA – Vyzliekla sa na palube! Playmate Andrea Járová (28) ani v lete nezaháľa. Nedávno totiž nafotila sériu pikantných fotografií v krásnom prostredí Chorvátska. Zahrala sa na námorníčku a priamo na palube vytasila spolu so silikónovými prsiami aj perfektne opálené telo.

More, piesok a pláž! Nie vždy sú tieto slová spojené len s dovolenkou, takto sa dá aj pracovať. Príkladom je aj playmate Andrea Járová, ktorá sa zviditeľnila predovšetkým výhrou v prvej sérii reality šou Farma. Tentokrát sa ale blondínka predviedla v plnej kráse ako neodolateľná námorníčka.

Prácu pred objektívom si priam vychutnávala, aj keď nie vždy to bolo jednoduché. „Sú to fotky do môjho portfólia,“ prezradila nám Járová. „Som s nimi  veľmi spokojná, aj keď bolo náročné fotiť v horúčavách, pretože bolo 33  až 35 stupňov celzia. A dosť dlho trvalo, kým sme  sa tam dopravili viacerými trajektami,“ opísala svoje pracovné nasadenie blondínka. 

Už v pondelok sa ale predvedie v úplne inej úlohe - ako moderátorka v novej televízii pre mužov. Andrea sa na svoju premiéru nepripravuje sama. Venuje sa jej celý tím odborníkov z televízie Markíza. „Je to vlastne ešte náročnejšia práca ako majú moderátorky, pretože sa popri čítaní z čítačky musím aj vyzliekať,“ povedala o svojom novom džobe Járová. Ako to celé zvládne, uvidíte v pondelok o 22.10 v relácii Sexy šport televízie Dajto. Neskôr sa v rovnakom programe ukáže aj ďalšia farmárka - Gabriela Bullová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu