Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playmate Járová moderátorkou Markízy: Vyzlečená na obrazovke!

Andrea Járová sa vo vysielaní odhalí. Zobraziť galériu (8)
Andrea Járová sa vo vysielaní odhalí.

BRATISLAVA - Pikantný pondelok! Už o pár dní pribudne do portfólia staníc Markízy nová televízia pre mužov s názvom Dajto. Z jej zamerania je teda jasné, že vo vysielacej štruktúre nebudú chýbať relácie pre chlapov a ani športové programy. A práve tie sa rozhodli kompetentní trochu okoreniť. Diváci sa teda môžu tešiť na Sexy šport, v ktorom sa pred kamery postaví playmate Andrea Járová (28). Samozrejme, divákom poodhalí aj svoje bujné tvary.

Už v pondelok začne vysielať nová televízia Dajto, ktorá patrí do portfólia Markízy. Ako sa nám podarilo zistiť, hneď v prvý deň mužské oči poteší relácia Sexy šport. V nej totiž prídu informácie k divákom v atraktívnom obale.

Kompetentní v tomto prípade siahli azda po tej najpovolanejšej osobe. V úlohe príťažlivej moderátorky sa totiž predstaví výherkyňa prvej série Farma - playmate Andrea Járová. „Áno, objaví sa v relácii Sexy šport o 22:10. Na svoju úlohu sa pripravuje adekvátne v súvislosti s požiadavkami televízie Markíza a odporúčaniami tímu, ktorý reláciu pripravuje,” povedala nám PR manažérka Miroslava Labašová.

Podľa fotografií zo skúšok uvidia muži zvodnú blondínku minimálne v bielizni. „Je to pre mňa zaujímavá ponuka, ktorá podľa mňa polahodí oku mužského diváka. Za svoje telo sa nehanbím, a preto si túto formu moderovania chcem vyskúšať. Určite by som nešla do niečoho, čo nemá úroveň,“ prezradila nám k svojej novej práci Andrea. Či na obrazovkách odhalí aj niečo viac, ukáže čas.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu