Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hýčkaná mamička Ďurianová: Stráži ju ochranka, leží na VIP izbe!

Roman Doležaj chráni čerstvú mamičku Mariannu Ďurianovú pred mediálnym záujmom. Obstaral jej vlastnú ochranku (vpravo). Muž sediaci v priestoroch nemocnice počas dňa dohliada na to, aby bolo všetko podľa predstáv klienta. Zobraziť galériu (4)
Roman Doležaj chráni čerstvú mamičku Mariannu Ďurianovú pred mediálnym záujmom. Obstaral jej vlastnú ochranku (vpravo). Muž sediaci v priestoroch nemocnice počas dňa dohliada na to, aby bolo všetko podľa predstáv klienta.

BRATISLAVA – Stráži si ich ako oko v hlave! V petržalskej nemocnici Antolská je po uplynulom víkende poriadne rušno. V nedeľu napoludnie tam totiž Marianna Ďurianová (35) priviedla na svet dieťatko. Otcom synčeka je moderátorkin partner Roman Doležaj (35), ktorý pochopiteľne chce pre svoju lásku a maličký poklad čo najväčšie pohodlie. Okrem nadštandardného ubytovania preto markizáčke doprial aj vlastnú ochranku.

Moderátorka markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová sa počas uplynulého víkendu stala mamičkou. Svojmu partnerovi Romanovi Doležajovi priviedla na svet synčeka, ktorý dostal meno po otcovi. „Malý Romanko je úplne čarovný. Pôrod prebehol bez komplikácii a mne pri pohľade na neho nič nechýba,“ povedala nám na adresu radostnej novinky novopečená mamička.

Marianna sa navyše nemusí obávať ani toho, aby ju v týchto šťastných chvíľach niekto rušil. Podľa našich informácií robí hrdý otecko všetko pre to, aby sa blondínka cítila čo najkomfortnejšie. Kvôli veľkému mediálnemu záujmu dokonca zabezpečil pre tvár Televíznych novín ochranku. Pred vstupom do lôžkovej časti sa nachádza jeden svalnáč, ďalší dvaja sú nasadení v priestoroch parkoviska. 

Cena za služby jedného príslušníka bezpečnostnej služby je zhruba 150 eur na deň. Keďže je pravdepodobné, že Marianna strávi po pôrode cisárskym rezom v nemocnici niekoľko dní, Doležaja vyjde bezpečnosť jeho najbližších na pár tisícok.

Ochrana pred mediálnym záujmom však nie je jedinou položkou, do ktorej hrdý otecko investoval. Lacným špásom totiž nie je ani samotný pobyt v petržalskej nemocnici. Ďurianová leží na izbe pre VIP klientov. Celková cena za tento druh ubytovania sa pohybuje na úrovni 225 €. Keďže má moderátorka v nemocnici nadštandardné podmienky, je pravdepodobné, že si dopriala aj všetky extra služby – napríklad výber pôrodníka alebo samostatný pôrodný box. V tomto prípade sa mohol účet za celý pôrod vyšplhať na 440 €. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu