Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rytmus sa vyzliekol: Pozrite, čo má Dara v posteli!

Rytmus potešil svoje fanúšičky takýmto záberom. Zobraziť galériu (6)
Rytmus potešil svoje fanúšičky takýmto záberom.

BRATISLAVA – Pochválil sa telom! Patrik Rytmus Vrbovský (35) patrí k interpretom, ktorí so svojimi priaznivcami intenzívne komunikujú prostredníctvom sociálnej siete. Kontroverzný raper na profile zverejňuje aj fotografie zo svojho súkromia. Ženskej časti fanklubu najnovšie doprial pohľad, aký doteraz patril vyslovene len jeho partnerke - speváčke Dare Rolins (39).

Dara Rolins sa počas uplynulého týždňa vrátila z dovolenky. Pri tej príležitosti si na sociálnej sieti zverejnila sexi momentku, ktorá zachytáva blondínkinu dokonalú figúru. Ani jej partner Vrbovský však svojim fanúšikom nezostal nič dlžný. Na Facebook si totiž vycapil fotku, na ktorej je do pol pása vyzlečený.

Ako to už u Rytmusa býva zvykom, komentár pod záberom bol mierne kontroverzný. „Nočný bazénik fajnovo a spoločné honenie s mojím priateľom,“ opísal raper fotografiu, na ktorej pózuje spoločne s kolegom Egom, ktorý bol však na sklamanie fanúšičok oblečený.

Pri pohľade na Patrika je vidno, že na svojej postave poctivo pracuje. Chceli sme preto vedieť, ako sa udržiava v kondícii. Na naše otázky ale interpret neodpovedal.

Prečítajte si: Rytmus, Anita Soul a Igor Kmeťo zverejnili "bazénový" videoklip

Rytmus si na Facebooku zverejnil záber, na ktorom sa pochválil svojim telom.
Zobraziť galériu (6)
Rytmus si na Facebooku zverejnil záber, na ktorom sa pochválil svojim telom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu