Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi momentka Glosíkovej z Let´s Dance: Hnedá ako čokoládka ukázala zadoček!

Natália Glosíková má z tohtoročnej dovolenky aj takúto sexi momentku. Zobraziť galériu (6)
Natália Glosíková má z tohtoročnej dovolenky aj takúto sexi momentku.

CHORVÁTSKO – Pochválila sa dokonalou postavičkou! Tanečnica Natália Glosíková (22), známa najmä z markizáckej súťaže Let´s Dance, vie, ako potešiť svojich priateľov. Svedčí o tom záber, ktorý si nedávno zverejnila na sociálnej sieti. Zatiaľ čo mužským kamarátom pohľad na krivky opálenej krásky určite ulahodí, ženské osadenstvo zrejme prinúti k pohybu.

Natália Glosíková má vďaka profesii tanečnice postavičku, ktorá vyzerá v úsporných bikinách priam dokonalo. Potvrdzuje to záber, ktorý si pred pár dňami uverejnila na sociálnej sieti. „Tá fotografia vznikla asi pred mesiacom na tohtoročnej dovolenke,“ povedala nám k tomu tmavovláska.

Ako nám Glosíková ďalej prezradila, na slniečku sa vyhrievala počas pobytu v Chorvátsku. „Boli sme tam s maminkou a sestričkou. Chodíme tam každý rok. Máme tam dobrých známych a cítime sa tam už ako doma,“ poznamenala na adresu dámskej jazdy Natália. „Nešli sme tam so zámerom nejako veľmi hýriť, ale chceli sme si najmä oddýchnuť. Bolo super a vyšlo nám aj počasie,“ uzavrela spokojne Glosíková.

Tmavovláska sa v týchto dňoch poctivo venuje tréningom. Už 20. septembra sa totiž koná premiéra tanečnej šou Kataríny Štumpfovej, v ktorej okrem Natálie vystúpi aj viacero známych tanečných talentov.

Natália má vďaka pravidelnému pohybu dokonalú postavičku.
Zobraziť galériu (6)
Natália má vďaka pravidelnému pohybu dokonalú postavičku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu