Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Náročné chvíle moderátorky Hriadelovej: Strach o muža!

Lenka Čviriková-Hriadelová sa v týchto dňoch obáva o svojho manžela. Zobraziť galériu (6)
Lenka Čviriková-Hriadelová sa v týchto dňoch obáva o svojho manžela.

BRATISLAVA – Zranil sa! Moderátorka športového spravodajstva Lenka Čviriková-Hriadelová (38) sa momentálne obáva o zdravie svojho manžela, futbalistu Petra Čvirika (33). Ten si totiž počas štvrtkového zápasu zlomil kľúčnu kosť. Členovi tímu Spartak Trnava dokonca hrozila operácia, a tak mala jeho polovička o neho poriadny strach.

Nateraz dočvirikal! Moderátorka televízneho Športu Lenka Hriadelová má hlavu v smútku. Jej manžel sa totiž bolestivo zranil počas futbalového zápasu. „Má zlomenú kľúčnu kosť. Obávame sa, že bude musieť ísť na operáciu,“ vyjadril sa tréner Pavel Hoftych na tlačovej konferencii po dueli.

Je zrejmé, že tridsaťtriročný obranca Peter Čvirik sa tak rýchlo k lopte nedostane. Jeho manželka sa samozrejme tiež obávala o jeho zdravotný stav a starostlivo ho sprevádzala  po všetkých vyšetreniach. Nakoniec si však vypočula lepšie správy, než v aké dúfala. „Našťastie rameno operovať netreba, tak sme si všetci vydýchli,“ prezradila jojkárka. „Manžel si ho bude liečiť dva-tri týždne a potom hurá opäť na trávniky,“ dodala s úsmevom. Faktom však zostáva, že zlomenina akejkoľvek končatiny nie je ničím príjemným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu