Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dara Rolins tesne pred 40-tkou: Wau, to je zadoček!

Dara Rolins tento rok oslávi 40-tku. Nie je to však na nej vôbec vidieť. Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins tento rok oslávi 40-tku. Nie je to však na nej vôbec vidieť.

MALORKA - Ukázala opálené telo! Dara Rolins (39) strávila uplynulé dni dovolenkou na obľúbenom španielskom ostrove. Tentoraz však neprebývala v žiadnom luxusnom hoteli či vo vile, ale plavila sa aj s dcérou Laurou na katamaráne, čo chcelo dávku odvahy. Tá však nechýba speváčke nielen na mori, ale ani v ukazovaní svojho tela v plavkách. Nemá sa totiž absolútne za čo hanbiť. Hoci jej už ťahá na štyridsať, postavou pripomína šťavnaté dvadsiatky.

Dara Rolins počas leta zvoľnila zo svojho pracovného tempa a vybrala sa na dovolenku. Nechýbala jej tam dcérka Laura. Dievčatá už tradične sprevádzala aj manažérka Eva s dcérou Charlotte. Neobvyklé ale bolo, že tentoraz strávili voľno poriadne akčne - na katamaráne. Odvážne dámy dokonca aj spali v lodi na otvorenom mori. „To naozaj nemá chybu,” povedala k tomu speváčka.

Bezchybná je však aj blondínkina postava. Dara ju síce vystavila na facebooku len zozadu, no o jej kvalitách niet žiadnych pochýb. Speváčka sa totiž už dlhé roky udržuje vo forme a svojím telom by pokojne tromfla aj niektoré dvadsiatky. „Po dlhšej dobe som začala opäť cvičiť so svojou trénerkou Veronikou a kúpila som si domov bežiaci pás,” prezradila nám najnovšie tajomstvo svojej figúry.

Netajila však, že nový tréningový nástroj viac využíva jej partner Patrik Rytmus Vrbovský. „Ja dávam prednosť rýchlej chôdzi. Moje pravidlo je: telo nemučiť, robiť len to, čo ma baví. A najlepším cvičením je bezkonkurenčne tanec,” tvrdí Dara. Jej obdivovatelia sa už teraz môžu tešiť, ako 18. 8. zatrasie svojím šťavnatým zadočkom na pódiu v Záhorskej Bystrici, kde bude vystupovať na Dni otvorených dverí Markízy.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu