Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Judínyovej prvá dovolenka so Skrúcaným: Zahrnul ju luxusom!

Štefan Skrúcaný doprial Erike Judínyovej naozajstný luxus. Zobraziť galériu (10)
Štefan Skrúcaný doprial Erike Judínyovej naozajstný luxus.

TOSKÁNSKO - Prežili skúšku! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný spolu randia od mája tohto roku. Teraz už za sebou majú aj prvú previerku svojho vzťahu - spoločnú dovolenku. Zaľúbenci sa vybrali do jednej z najkrajších častí Talianska, kde si užívali prepych v luxusnom hoteli. Vyvádzať mohli dokonca aj na súkromnej pláži. Ako sme sa dozvedeli, herec doprial svojej láske naozaj všetko, na čo si len mohla spomenúť.

Dopriali si! Len pred pár dňami sa Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný vrátili z prvej spoločnej dovolenky. A zdá sa, že ich vzťah túto zaťažkávajúcu skúšku prežil v tom najlepšom zdraví. Dokonca sa dá povedať, že tento pobyt ho ešte viac utužil. Moderátorka totiž pôsobí maximálne šťastne a spokojne.

Dôvodom je zrejme aj fakt, že zaľúbenci si vybrali Toskánsko, ktoré je jedným z najbohatších talianskych regiónov s najvyššou životnou úrovňou. Býva tiež označované za ten najkrajší kraj na Apeninskom polostrove. Niet sa teda čo čudovať, že herec a moderátorka sa tam cítili vynikajúco. „Bolo to skvelé. Naozaj sme si to vychutnali. A Števko bol mimoriadne pozorný,” prezradila nám blondínka. Zvyšné detaily o pobyte si nechala len pre seba.

Topkám sa však podarilo zistiť, že dvojica si užívala pobyt v luxusnom hoteli v prístave mestečka Grosseto, kde stojí jediná noc zhruba 250 €. Za osem dní pri mori teda podľa našich informácií vysolil zabávač približne 2 000 €. Za túto cenu mali zaľúbenci okrem pohodlného ubytovania a gastronomických zážitkov k dispozícii samozrejme aj bazén. No to zďaleka nebolo všetko. Okrem iného si totiž mohli užívať aj na súkromnej pláži, ktorá bola situovaná pár metrov od hotela. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu