Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Napäté obdobie Dary Rolins: Psychicky sa zrútila, píšu Česi!

Dara Rolins na tom nie je najlepšie. Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins na tom nie je najlepšie. (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Nevládze! Dara Rolins (39) sa začiatkom mesiaca opäť postavila pred súd kvôli smrteľnej nehode spred dvoch rokov, kedy zrazila motocyklistu. Ďalšie pojednávanie ju čaká v auguste. Medzitým jej však vdova Olga Rotreklová adresovala otvorený list plný výčitiek a zloby. Niet divu, že speváčke sa teraz nedýcha ľahko. Podľa denníku Aha! jej problémy vraj dospeli až do takého štádia, že siahla po silných liekoch a psychicky sa zrútila.

Stále nemá pokoj! Od nehody, pri ktorej pod kolesami auta Dary Rolins zahynul český dôchodca, uplynuli už dva roky. Súdne pojednávanie je však v podstate ešte len na začiatku. Speváčkin právnik totiž požiadal o výmenu sudkyne, a tak budú musieť byť zopakované všetky svedectvá vrátane výpovedí. 

Vdova po motocyklistovi neberie predlžovanie prípadu ľahko. A tak blondínke adresovala list, v ktorom bez servítky viackrát poukazuje na jej vinu. A zdá sa, že jej slová Daru poriadne zasiahli. Podľa denníku Aha! totiž od tej chvíle prežíva ešte väčší stres než doteraz. Psychické vypätie vraj vyústilo až do kolapsu. 

Dôkazom má byť speváčkina návšteva lekárne, kde si údajne zaobstarala utišujúce lieky a tiež niečo na spanie. „Nech je to poriadne silné, nevyspala som sa už niekoľko nocí,” pýtala si vraj týmito slovami tabletky interpretka. Podľa tvrdení svedkov, ktorí sa vyjadrili pre spomínaný denník, na nej bolo údajne poriadne badať únavu.

Topky.sk sa preto s pop divou spojili. Chceli sme vedieť, ako na tom je po zdravotnej stránke. „Nerobte zo mňa blázna, mojím psychiatrom sú Patrik, Laura, manažérka Eva a moja sestra. Žiadne lieky mi nikto nepredpisuje. Ale po dvoch rokoch súdov a s vidinou ďalšieho s Matějom nemusím snáď nikomu vysvetľovať, že to chvíľkami u mňa „na prášky” naozaj vyzerá,” napísala nám Rolins s tým, že si kupovala len bylinkový preparát. Pred ďalším pojednávaním si navyše odišla prečistiť hlavu do zahraničia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu