Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Erika Judínyová má stále Super PRSIA

Erika Judínyová propaguje Super PRSIA Zobraziť galériu (3)
Erika Judínyová propaguje Super PRSIA

BRATISLAVA - Erika Judínyová v rozhovore prezradila, ako účinkujú tabletky na zväčšenie pŕs, ktoré sama užíva a aj propaguje. Prečítajte si, čo všetko tvár markizáckej Smotánky o pilulkách povedala.

Erika, minulý rok praskla veľká mediálny bublina, keď ste oficiálne potvrdili že vaše Super PRSIA sú z tabletiek od slovenskej spoločnosti Imperial VITAMINS. Všetko nasvedčuje tomu, že nešlo iba o marketingový ťah tak, ako to bolo prezentované v mnohých médiách a diskusiách?

Úsmev :-) Minulý rok bol pre mňa veľmi náročný, čo sa týka tejto spolupráce. Stretla som sa s mnohými neprajníkmi, na čo som však zvyknutá. No čas potvrdil, že "moje" tabletky sú serióznym produktom od serióznej spoločnosti. Značka Super PRSIA + štíhla línia sa etablovala na trhu a patrí medzi najobľúbenejšie výživové doplnky na našom trhu. Podľa ohlasov zákazníčok spoločnosti, s ktorou spolupracujem, si mnohé dievčatá a ženy produkt veľmi obľúbili a siahajú po ňom pravidelne.

Otázka na telo. Užívate tabletky na prsia už niekoľko rokov. Viete, čo vlastne spôsobuje zväčšenie  pŕs?

Nie som síce odborník, ale viem, že zväčšenie a spevnenie poprsia spôsobujú fytoestrogény obsiahnuté v rastlinách, z ktorých je tento jedinečný produkt formulovaný. No viac odo mňa nechcite. Toto radšej nechám na odborníkov. :-)

Skúšali ste aj iné podobné produkty?

Klamala by som, keby som povedala, že nie. Ešte pred tým, ako bol produkt Super PRSIA + štíhla línia uvedený na slovenský trh, som skúšala viac produktov, ktoré som si zaobstarala v USA počas pobytu u brata. No skúšala som aj produkty od distribútorov z Čiech a Slovenska, no s rozpačitými výsledkami. Z jedného som pribrala a pokazila sa mi pleť, čiže som ho musela vysadiť. Pri užívaní ďalších som cítila, že objem pribúda tiež niekde inde :-), toto sa mi pri užívaní prípravku Super PRSIA + štíhla línia nikdy nestalo. Až som napokon natrafila na produkt Super PRSIA + štíhla línia, ktorý bol pre mňa to pravé. Svoje meno by som nikdy nespojila s niečím, čomu neverím alebo o čom nie som presvedčená, že funguje. V tejto súvislosti by som chcela dievčatám a ženám odporučiť a poradiť, aby si dali pozor, čo kupujú. Po minuloročnom úspechu produktu Super PRSIA + štíhla línia bol trh zaplavený rôznymi napodobeninami a "lacnými verziami" tohto produktu. Tieto produkty však môžu byť doslova nebezpečné, nakoľko ich predaj veľakrát nie je ani schválený.

Nedalo sa nevšimnúť si, že ste najnovšie na billboardoch spolu s BMW radu 1. Distribútor výživového doplnku Super PRSIA + štíhla línia pripravil tento rok pre svoje zákazníčky bonus v podobe výhry tohto auta. Už ste sa na ňom previezli?

Áno, je to pravda, no neviezla som sa na ňom. Videla som ho akurát počas jednej našej spoločnej akcie. Je veľmi pekné a myslím, že šťastnú výherkyňu určite poteší.

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu