Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Svadba tehotnej Schindlerovej v luxusnom kaštieli: Predbehla aj Záhradníka!

Martina Schindlerová bude mať svadbu v rozprávkovom kaštieli v Tomášove. Zobraziť galériu (9)
Martina Schindlerová bude mať svadbu v rozprávkovom kaštieli v Tomášove.

BRATISLAVA – Nevestou aj mamičkou! V živote bývalej superstaristky Martiny Schindlerovej (24) sa v priebehu tohto roka dejú veľké zmeny. Speváčka by mala už čoskoro priviesť na svet prvého potomka. Okrem toho však stihne pred pôrodom aj svadbu, ktorá sa koná už tento víkend v luxusnom kaštieli v Tomášove. Rodáčka z Bratislavy sa so založením rodiny skutočne poponáhľala. Predbehla tak aj bývalého partnera Braňa Záhradníka (39). Toho totiž v blízkych mesiacoch čakajú rovnako príjemné povinnosti.

Podľa informácií týždenníka Plus 7 dní bude už po víkende z Martiny Schindlerovej vydatá pani. Svadba sa koná v rozprávkovom kaštieli neďaleko Bratislavy. Speváčka si berie za manžela muža, ktorému už čoskoro porodí aj spoločného potomka. O nastávajúcom ženíchovi sa toho veľa nevie, Martina si svoje súkromie úzkostlivo chráni. „Jej vyvolený je vplyvný muž z bratislavských podnikateľských kruhov,“ píše sa v spomínanom týždenníku. 

Schindlerová už v minulosti na založenie rodiny pomýšľala. S bývalým priateľom Braňom Záhradníkom istý čas plánovali svadbu, začiatkom roka 2008 sa však rozišli. Občas sa ešte spoločne objavili na verejnosti, ale vzťah sa im už nepodarilo zachrániť. Bývalý šéf bratislavského dopravného podniku však počas tohto roka taktiež plánuje uzatvoriť manželstvo. Jeho vyvolenou je Daniela Sculzová, s ktorou sa spoznali vďaka práci.

Martina Schindlerová bude mať svadbu v tomto luxusnom kaštieli. Minulý rok sa v ňom ženil moderátor Jozef Jopo Poláček.
Zobraziť galériu (9)
Martina Schindlerová bude mať svadbu v tomto luxusnom kaštieli. Minulý rok sa v ňom ženil moderátor Jozef Jopo Poláček.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu