Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mirgovej dvojité prekvapenie: Toto je nový milenec! A hneď zásnuby?!

Dominika Mirgová si so svojím novým priateľom vymieňala na verejnosti nežné bozky. Ruku jej zdobí prsteň, ktorý dostala od novej lásky. Zobraziť galériu (7)
Dominika Mirgová si so svojím novým priateľom vymieňala na verejnosti nežné bozky. Ruku jej zdobí prsteň, ktorý dostala od novej lásky.

TRNAVA – Nečakané zmeny! Dominika Mirgová (20) sa ešte nedávno trápila nad nešťastnou láskou, z ktorej sa vyspievala vo svojej skladbe s názvom Nová. Netrvalo však dlho a v živote mladej brunetky je všetko inak. Speváčka si plnými dúškami užíva čerstvý vzťah. Na ruke už dokonca nosí prsteň, ktorý dostala od nového partnera. Žeby bývalá superstaristka plánovala svadbu?!

Vaše tipy

Dominike Mirgovej sa v poslednom čase darí nielen v práci, ale očividne aj v súkromí. Nášmu čitateľovi sa podarilo prichytiť mladú speváčku pri tom, ako si vymieňa nežnosti s neznámym mladíkom v jednej z trnavských kaviarní. Podľa našich informácií nejde len o krátkodobý flirt, mladá dvojica údajne berie svoj vzťah dosť vážne.

„Poznajú sa od detstva, boli veľmi dobrými priateľmi. Volá sa Peter a má dvadsať rokov,“ povedal o Mirgovej novom objave náš zdroj. Vzťah zamilovanej dvojice vraj naberá na intenzite. Dominika sa pred niekoľkým dňami na sociálnej sieti pochválila fotografiou prsteňa, ktorý vyzerá na prvý pohľad ako zásnubný.

Keď sme brunetku oslovili v súvislosti so šperkom, ktorý dostala od priateľa, bola zaskočená. „Odkiaľ to viete?“ poznamenala hneď v úvode. Zaujímalo nás teda, či spoločne s partnerom plánujú svoj vzťah spečatiť svadbou. „Je to moje súkromie, ktoré si chcem strážiť. Poviem len, že som šťastná a spokojná,“ reagovala vyhýbavo speváčka, ktorá však informácie o zásnubách nepoprela.

Mirgová len nedávno spievala o nešťastnej láske v skladbe Nová. Emotívnym vyznaním oslávila úspešný návrat na hudobnú scénu. Zdá sa, že touto piesňou nepomohla len svojim fanúšičkám, ale aj samej sebe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu