Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurianová po dovolenke: Najprv obed, potom pôrod!

Marianna Ďurianová sa vybrala na obed so sestrou Darinou (v strede) a s kamarátkou tesne pred pôrodom. Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová sa vybrala na obed so sestrou Darinou (v strede) a s kamarátkou tesne pred pôrodom.

BRATISLAVA - Jedno väčšie ako druhé! Mariannu Ďurianovú (35) sa nám podarilo zachytiť po jej návrate z dovolenky na obede v centre hlavného mesta. Blondínka sa išla napapať spolu so sestrou Darinou (36) a s kamarátkou, ktorá je podobne ako ona v druhom stave. V meraní brušiek by ale tvár Markízy prehrala. Jej známa sa totiž zrejme už v týchto chvíľach teší z bábätka. Posedenie pri chutnom jedle preto bolo zrejme to posledné, čo pred pôrodom stihla.

Marianna Ďurianová sa už pomaly pripravuje na pôrod. Ôsmy mesiac svojho druhého stavu zavŕšila na dovolenke na Francúzskej riviére. „Myslím, že sme dostatočne zodpovední. Išli sme tam pohodlným, klimatizovaným autom a maximálne 3 hodiny denne,” povedala nám k cestovaniu vo vysokom štádiu tehotenstva.

Teraz je už však blondínka opäť na Slovensku. Nám sa podarilo zachytiť ju na obede v reštaurácii v Bratislave. Po jej boku nechýbala sestra Darina, ktorej bola Marianna oporou pri jej nedávnom rozvode. Tentoraz sa však dámy venovali príjemnejšej téme.

So sestrami Ďurianovými totiž pri stole sedela ďalšia tehuľka. Tmavovláska sa dokonca mohla chváliť väčším bruškom než moderátorka. „Je to sestrina kamarátka. Stretávame sa už dlhšie. Ona to už v tejto chvíli (v utorok, pozn. red) možno bude mať už aj za sebou. Bol to náš posledný obed pred jej pôrodom,” prezradila nám markizáčka.

Samotná Marianna si z blížiaceho sa dňa D veľkú hlavu zatiaľ nerobí. „Vystresovaná ešte nie som. Možno to príde neskôr,” povedala nám s úsmevom. Či jej v rozhodujúcej chvíli bude na pôrodnej sále oporou aj snúbenec Roman Doležaj, však neprezradila. „Ak sa nenahneváte, nebudem to rozoberať. Je to naozaj súkromné,” uzavrela tému Ďurianová.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu