Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajný pôrod missky Georgievovej: O 31 rokov staršiemu milencovi dala chlapca!

Marína Georgievová je už mamičkou. Zobraziť galériu (4)
Marína Georgievová je už mamičkou.

BRATISLAVA – V prísnom utajení! Počas minulej jesene sa na verejnosti prevalil románik Miss Slovensko 2010 Maríny Georgievovej (21) s o 31-rokov starším milencom Slobodanom (52). Odvtedy akoby sa po tmavovláske zaľahla zem. Na verejnosti sa vôbec neukazuje. Dokonca sa jej pred svetom podarilo ututlať aj tehotenstvo. Podľa našich informácií sa zhruba pred troma týždňami stala mamičkou. Spoločne s partnerom vraj pomenovali chlapčeka jedným z tradičných amerických mien.

Pred školou uprednostnila rodinu! Keď sa Marína Georgievová stala víťazkou Miss Slovensko 2010, po boku mala o rok staršieho priateľa Borisa. V tom čase sa netajila tým, že plánuje študovať. Netrvalo však dlho a ako to v prípade víťaziek krásy väčšinou býva, mladučkého chlapca vymenila za zrelého podnikateľa. S ním si už stihla založiť aj rodinu.

Podľa našich zistení sa už v tejto dobe misska teší zo synčeka. „Marína porodila zhruba pred troma týždňami v jednej z bratislavských nemocníc. Má chlapčeka. S partenrom mu dali také typicky americké meno,“ povedal nám zdroj z Georgievovej okolia. Všetko teda nasvedčuje tomu, že kráska otehotnela približne v čase, keď sa na verejnosti prevalil jej románik so Slobodanom. „Momentálne sa nachádza v Modre na nejakej farme, ktorá asi patrí jej partnerovi,“ dodal náš informátor.

V súvislosti s touto radostnou novinkou sme sa usilovali s bývalou kráľovnou krásy skontaktovať. Na sms správy vôbec nereagovala a počas telefonátu nás odbila slovami: „Nie, nie ďakujem. Nemám záujem.“ Paradoxné je, že o zmenách v Maríninom živote nevedeli ani viacerí z jej kamarátov. Keď sme sa niektorých na ňu spýtali, dozvedeli sme sa len, že v posledných mesiacoch výraznejšie pribrala. Dôvod týchto navýšených kíl je už teraz známy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu