Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyová ukázala postavičku: Pozrite, čo má Skrúcaný doma!

Erika Judínyová má stále čo ukázať. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová má stále čo ukázať.

BRATISLAVA - Má sa čím pochváliť! Erika Judínyová je známa svojou záľubou v sexi outfitoch. Niet sa preto čo čudovať, že sa aj pri príležitosti nedávneho fotenia navliekla do vyzývavého oblečenia. Ako vidno, na výsledných záberoch predvádza moderátorka dokonalú figúru, ktorú by jej mohli závidieť aj mladšie ročníky. Jej partner Štefan Skrúcaný preto na ňu môže byť právom hrdý.

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tvoria pár od prelomu apríla a mája. O svojom vzťahu porozprávali aj pre najnovšie číslo magazínu OK!. Rozhovor s prominentnou dvojicou dopĺňajú zvodné fotografie moderátorky.

Tvár markizáckej Smotánky je vo všeobecnosti povestná tým, že rada poodhaľuje svoje telo v sexi oblečení. Preto neváhala ani tentoraz a nechala sa nafotiť v outfitoch, ktoré zdôraznili jej štíhle nohy. Na výsledok môže byť patrične hrdý aj jej partner Štefan Skrúcaný.

Zabávač sa netají tým, že počas dlhoročného priateľstva vnímal Judínyovú nielen ako kamarátku, ale aj ako krásnu ženu. Napriek tomu sa však ich vzťah rodil pomaly. „Postupne sme si uvedomovali, že sme si bližší, potom nasledovalo pár stretnutí pri káve. Niekoľkokrát sa stalo, že sme skončili u mňa doma, dlho sa rozprávali a Erika šla domov bez toho, aby k niečomu došlo,” prezradil herec pre časopis OK! o prerode kamarátstva na lásku.

A hoci sú pomerne čerstvo zamilovaní, lichôtky títo dvaja vraj nepoužívajú často. „Usilujeme sa extrémnymi komplimentmi neplytvať,” tvrdí Skrúcaný. No za tieto sexi zábery by si Erika aspoň jeden zaslúžila. Čo poviete?!

Tip: Pozrite si Smotánku s Erikou Judínyovou. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu