Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajomstvo rýchlej svadby odhalené: Kvôli tomuto sa Belohorcová vydávala!

Belohorcová a Hájek sa vzali kvôli americkým úradom. Zobraziť galériu (8)
Belohorcová a Hájek sa vzali kvôli americkým úradom.

PRAHA/MIAMI - Pragmatická! Zuzana Belohorcová (36) dosť dlho vyhlasovala, že svadba jej k šťastiu nechýba. Mnohých preto koncom mája šokovala tým, keď v najväčšej tajnosti povedala partnerovi Vlastimilovi Hájkovi (36) svoje áno. Teraz vyšlo na povrch, čo bolo skutočným impulzom pre sobáš tejto dvojice. Za všetkým je plánované sťahovanie do Miami, ktoré sa až vďaka ich manželskému zväzku stáva realitou.

Sledovali svoj cieľ! Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek sa netajili tým, že sa plánujú presťahovať na Floridu. Tento ich zámer bol známy už pár rokov. A teraz sa stáva skutočnosťou. Dvojica sa kvôli realizácii svojho sna neváhala ani narýchlo zosobášiť. 

Ako totiž podnikateľ prezradil serveru super.cz, tajná svadba sa v máji konala hlavne kvôli pracovným povoleniam do USA. Tie dostali mladomanželia na päť rokov. „Vziať sme sa chceli aj tak, ale pre úrady bolo lepšie, keď sme to spravili teraz. Inak by musela Zuzana na víza čakať ďalší rok,” priznal Hájek, ktorý v Amerike nakupuje, rekonštruuje a následne ďalej predáva nehnuteľnosti. 

Kvôli sťahovaniu sa podnikateľ zbavil svojho pražského bytu. A z domu, ktorý bol v ponuke realitnej kancelárie, si párik ponecháva len jedno poschodie. Ako ale Vlastimil podotkol, do Čiech sa vrátia najbližšie asi až v máji budúceho roka. Malá Salma totiž na jeseň začne chodiť do anglicko-španielskej škôlky a okrem svojich biznisových aktivít nechcú zrejme prominentní rodičia zbytočne prerušovať ani výuku svojej dcéry.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu