Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zomrel kamarát slovenských celebrít – podnikateľ Grečmal (†37): Drobovej muž ho oživoval 45 min.!

Marcel Grečmal (†37) bol medzi známymi osobnosťami obľúbený. Blízko mal aj k moderátorke Erike Judínyovej. Zobraziť galériu (6)
Marcel Grečmal (†37) bol medzi známymi osobnosťami obľúbený. Blízko mal aj k moderátorke Erike Judínyovej. (Zdroj: Jan Zemiar)

GRÉCKO - Známe tváre sú v šoku! Marcel Grečmal (†37) minulý týždeň nečakane zahynul počas dovolenky v Grécku. Podnikateľ, ktorý sa pohyboval medzi slovenskou smotánkou, podľa našich informácií zomrel na zlyhanie srdca. Nepomohlo mu ani 45-minútové oživovanie partnerom Gabriely Drobovej (38) Karolom Rumanom (37). Biznisman poslednýkrát vydýchol počas prevozu do nemocnice. Zanechal po sebe dlhoročnú partnerku Renátu a syna Huga (2,5).

Šok na dovolenke! Podnikateľ Marcel Grečmal si koncom júna vyrazil spolu s partiou kamarátov na dovolenku do Grécka. Z pobytu pri mori sa však už nikdy nevráti. Zahynul minulý týždeň - v noci zo štvrtka na piatok. Podľa našich informácií sa mu stalo osudným večerné kúpanie. „Išiel s priateľmi blbnúť. Keď skočil do vody, zlyhalo mu srdce,“ povedal o tragickej udalosti zdroj topiek.

Ako sme sa v súvislosti so smrťou známeho podnikateľa dozvedeli, zomrel počas prevozu do nemocnice. „Kamarát Karol Ruman, priateľ Gabiky Drobovej, ho ihneď na mieste oživoval zhruba 45 minút. Keď došla sanitka, ešte bol pri vedomí,“ dozvedeli sme sa od nášho informátora. Grečmal mal údajne už dlhšiu dobu problémy so srdcom, čo bolo aj príčinou zlyhania tohto životne dôležitého svalu.

Biznismen bol známy medzi slovenskou smotánkou. Často ho bolo vídať na spoločenských večierkoch. Medzi osobnosťami nášho šoubiznisu mal množstvo priateľov. Napríklad bývalú missku Ivanu Christovú, šéfku Fashion TV Gabrielu Drobovú, politika Daniela Krajcera, humoristu Olivera Andrásyho, spevákov Petra Cmorika a Janka Lehotského, herca Štefana Skrúcaného či moderátorku Eriku Judínyovú.

„Je to strašná správa. Ťažko sa mi na to reaguje, pretože je to obrovská tragédia. Najmä pre jeho rodinu, rodičov a syna. Nemôžem tomu uveriť. Ešte pred pár dňami sme sa boli spolu s partiou zabávať vonku,“ povedala nám skleslo tvár markizáckej Smotánky Erika Judínyová, keď sme ju so smutnou udalosťou oboznámili.

Rovnako ako prvá dáma slovenského bulváru je v nepríjemnom šoku aj jej partner Štefan Skrúcaný. „Odišiel mi takto po 23 rokoch už druhý blízky kamarát. V roku 1989 zomrel môj herecký kolega Pavol Juráň. Marcel bol človek, na ktorého sa dalo za každých okolností spoľahnúť. Jeho slovo vždy platilo a bol pripravený kedykoľvek pomôcť. Uňho vo vinárni sme sa často stretávali s mnohými známymi ľuďmi. Je to pre mňa šok,“ nemôže uveriť strate kamaráta zabávač.

Marcel Grečmal po sebe zanechal smútiacu rodinu, partnerku Renátu a malého syna Huga (2,5).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu