Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Moderátorka Rakovská prezradila, ako dokázala rapídne schudnúť!

Barbora Rakovská je tvárou novej markizáckej reality šou. Zobraziť galériu (13)
Barbora Rakovská je tvárou novej markizáckej reality šou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť vo veľkom projekte! Barbora Rakovská (25) sa stala tvárou novej reality šou televízie Markíza s názvom Pláž 33. Pozvali sme ju preto na online rozhovor do topiek, kde okrem informácií o súťaži prezradila aj čo-to zo svojho súkromia. Povedala napríklad, ako sa jej podarilo po tehotenstve výrazne schudnúť.

Do moderátorského kresla novej reality šou Pláž 33 zasadne Barbora Rakovská. Hoci blondínka už má v Záhorskej Bystrici stabilné miesto v hudobnom programe internetovej televízie Voyo, spomínaný letný projekt je pre ňu veľmi významný. Ide totiž o ťažiskový formát Markízy v prázdninovom období.

Mamička malej Amie už skúsenosti s moderovaním veľkých programov má. V minulosti sprevádzala spolu s Marošom Kramárom divákov projektom Slovensko hľadá talent. Po ňom si však dala dlhšiu pracovnú odmlku. Aj kvôli tehotenstvu.

Rakovská  začínala s televíznou brandžou ešte popri štúdiu na vysokej škole. Vtedy účinkovala v Deka hitoch. Neskôr získala flek rosničky v Markíze.

Ak ste zvedaví, čo hovorí plavovláska na nový projekt Pláž 33 a ako sa udržuje vo forme, prečítajte si odpovede v online rozhovore. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

25.06.2012 10:29 - otázka od jana
Milá Barborka, nechcem sa pýtať, len Ti chcem popriať všetko dobré v živote, nech Vám malá dcérka robí len radosť a nech sa Ti darí aj v práci. Prajem pekný deň.
Dakujem Jana aj Tebe nech sa dari. Chcem sa Vam vsetkym podakovat za dnesny online chat a otazky ktore ste mi poslali. Zelam Vam krasny den ale aj cele leto nech si ho uzijete najviac ako sa len da:) Plaz 33 startuje uz coskoro takze ak chcete vediet kto vyhra 33 000 eur sledujte nas :) Caaaaaute Vasa Barbora
25.06.2012 10:25 - otázka od Simona
Ahoj, chcem sa spytat ako to robis ze aj po tehotestve si taka kočka a mas velmi krasne vlasy :) Drz sa
Simonka dakujem moje vlasy pocas dojcenia velmi vypadavali... Uz som ani nedufala ze sa daju dokopy. Nestaram sa o nich specialne.. praveze normalka: sampon kondicioner a obcas nejaky olej na suche konceky :)
25.06.2012 10:22 - otázka od DIANA
Ahoj Barborka, v prvom rade Ti chcem povedať, že sa mi ako moderátorka veľmi páčiš...Šikovná, zlatá baba a chcem sa opýtať ako si sa ty k moderovaniu dostala. Ja študujem VŠ a táto práca ma tiež veľmi zaujíma, tak by som chcela vedieť aká bola tvoja cesta a ako by som sa aj ja mohla k niečomu takému dostať. Ďakujeeem a krásny deň ;-)
Dianka ja som v televizii zacala ako 17 rocna. Bol vyhlaseny verejny casting na poziciu moderatora hudobnej relacie DEKAHITY. Isla som to skusit a odvtedy sa to so mnou vezie :) pracovala som v regionalnych televiziach az potom ma zavolali na konkurz rosnicky. Takze moja rada: sleduj kde su ake konkurzy a skusaj stastie urcite to vyjde. Drzim palce :)
25.06.2012 10:17 - otázka od Marca Mlynárová
A čo by som sa spýtala???? No čudujme sa a sánka mi ovisla od prekvapenia, že je online. :-)))))))))))))))))))))))
:))
25.06.2012 10:17 - otázka od Adka
Ahoj Barborka, chcela by som ti zložiť poklonu si jedna sympatická žienka ktorá nepotrebuje okolo seba vyvolávať rozruch žiadnymi škandálmi, čo začína byť momentálne v slovenskom showbiznise už aj raritou:)) želám ti veľa šťastia v súkromnom aj pracovnom živote:)dúfam, že po ceste domov neprechladneš, lebo ako pozerám von oknom na počasie a na to, že ty máš kraťasky a sandálky, tak neviem neviem:))
Dakujem Adka mas pravdu dnes som neodhladla pocasie :) haha takze sa budem ponahlat domov do tepla :) Aj tebe vela stastia v zivote.
25.06.2012 10:15 - otázka od Abrahám
Ahoj, Barborka. Chcem sa len spýtať, či nová show nebude mať negatívny výchovno-vzdelávaci vplyv na deti a mládež ako niektoré iné reality show. Tj. vulgárne správanie, pomýlené hodnoty, neváženie si peňazí... Málokto vie, čo bude presne obsahom a ako to vlastne bude vyzerať. Ďakujem :) Nech sa darí!
Ahoj Abraham skor by som sa zamyslela nad tym ci je v poriadku aby deti pozerali vecerne programy. To je uz na kazdom z nas co dovolime nasim detom sledovat. Aj vam nech sa dari :)
25.06.2012 10:06 - otázka od Martin
Chcem len tolko, ze si sa neskutocne zlepsila v moderovani, uz si ozaj profik a este ze si neskutocne krasna, pekny den.
Dakujem Martin vzdy sa treba zlepsovat.. vo vsetkom :) aj tebe pekny den
25.06.2012 10:06 - otázka od slavka
Ahoj Barborka...chcela som sa opytat ako sa vola vasa mala..kolko uz ma a ako sa jej dari...mas nejaku opatrovatelku..,alebo sa striedate s Tonym?...ja mam tri dcerky..posledna ma 1 rok a 3 mesiace...prajem vela zdravicka...pa
Ahoj Slavka, mala sa vola AMIA a v Septembri bude mat 2 roky. Striedame sa s Tomim a velmi nam pomahaju aj moji rodicia. Nech sa vam dari a hlavne nech su deticky zdrave a nech posluchaju :) musite mat doma veselo :)
25.06.2012 10:00 - otázka od zuzka
Ahoj Barbora.....Ani ja nemam ziadnu otazku,chcem ti len popriat vsetko dobré,a nevšímaj si negatívne poznamky....niektorí ludia su tráony a hovoria to zo zavisti
Ahoj Zuzka dakujem. Zavist je zla vec ale zvykla som si na nu... :) bohuzial zakladna ludska vlastnost :)
25.06.2012 09:59 - otázka od tomas
ahoj chcem sa opytat ci odpisujes na vsetky otazky inak si velmi pekna a drzim ti palce
Ahoj Tomas dakujem. Snazim sa ale je tu toho nejak vela :) takze pokracujem v odpovedani :)
25.06.2012 09:57 - otázka od Katka
Barborka,viem ze otazka odveci,ale ako sa ti podarilo po malej dat do takej excelentnej formy?Akurat som skoncila s kojenim,tak by som rada mala sv povodnu velkost...mamm 5kil nadvahy a nie a nie sa ich zbavit....
Ahoj Katka. Ja som pocas tehotenstva naozaj velmi vela pribrala. Po sestonedeli som sa ale rozhodla dat sa do formy najma kvoli kondicii aby som vladala fungovat pri malej. Bolo to tazke ale behavala som kazdy druhy den a islo to same. Uz skoro rok necvicim vobec :( cim mala rastla tym si viac vyzadovala pozornost a tazko som si nasla cas a energiu ist behat. Ale dnes sa da cvicit aj pred pocitacom zapnes si youtube das tam zumbu a ides :) samozrejme ked dieta spi :))) ale 5 kil je nic to das za chvilu. Drzim palce
25.06.2012 09:53 - otázka od Bára
Ahoj, Barborko, tady v Čechách taky sledujeme pláž 33, seš vemi dobrá začínajúci moderátorka, přejeme ti hodne úspěchu tobě i tve rodince:-)
Ahoj Baro dakujem:) pozdravujem do Ciech
25.06.2012 09:52 - otázka od betka
Ahoj Barborka, narodila si sa presne v den mesiac a rok ako moj syn, si velmi mila , pekna , chybas nam celej rodinke v pocasi a aj na obrazovke vobec, velmi dobre sa na teba pozera,aj pocuva, mame ta radi, nech sa ti dari
Ahoj Betka, pozdravujem syna tak o chvilu mame 26 rokov :)) Aj mne obcas chyba pocasie najma ludia s ktorymi som ho pripravovala.. Uzila som si tam vela srandy. Dakujem Vam a aj Vam nech sa dari celej rodine.
25.06.2012 09:50 - otázka od Marek
Ahoj, chcem sa opytat, ze ktore miesto v europe je podla teba najkrajsie na dovolenku :-) nieco luxusne co by si mi poradila ?
Ahoj.. pfuuu tazka otazka Europa je krasna a je vela miest ktore som z nej nevidela. Pre mna ale asi navzdy ostane top mestom Pariz. Mam na neho uzasne spomienky a pride mi luxusny romanticky noblesny a urcite historicky. Treba vidiet :)
25.06.2012 09:48 - otázka od Petra
Ahoj Barborka, si veľmi milá a sympatická, prajem Ti nech sa Ti len darí :)
Dakujem Petra aj tebe nech sa dari
25.06.2012 09:48 - otázka od veronika
ahoj Barborka, ako si na tom so štúdiom? pamätám si a ešte z PdF UK :) uspesna Mgr. ci zatial odklad? :) Aky je tvoj oblubeny parfem? Prajem pekny den, Veronika
Ahoj Veronika zatial len uspesna Bc :) Mgr som prerusila este na zaciatku tehotenstva ked som bola rizikova pacientka a nemohla som sa venovat dennemu studiu.. do skoly sa chcem vratit o rok tak dufam ze sa mi to podari. Parfem? milujem lahke vone ale nemam konkretny oblubeny. Aj ja ti zelam pekny den.
25.06.2012 09:46 - otázka od Vladimir
Moje deti Vás milujú a majú vaše prtréty po celom byte . Chcem sa opýtať , či konponujete aj hudbu a aké zvieratko máte doma .
Pozdravujem deti :) HUdbu nekomponujem na to je u nas doma Tomi :) ja som parkrat napisala text ale tam sa to konci :) Zvieratko doma nemame ale myslim ze v blizkej buducnosti si nejake zaobstarame lebo nasa mala Amia miluje vsetky zvierata:)
25.06.2012 09:44 - otázka od Janka
Barborka,ja Ti len prajem nech Sa Ti projekt vydarí:)Prajem pekný deň!!!
Dakujem Janka aj tebe pekny den :)
25.06.2012 09:44 - otázka od Eva
Barborka, nemyslíš, že ľudia sú už z týchto reality šou už značne unavení? Komu, to kedy, čo, taká relácia dala ?
Evi, verim ze ludia maju vela svojich problemov ale cisla sledovanosti zatial stale ukazuju ze prave reality show chcu ludia pozerat preto ich aj televizie stale pripravuju. Sto ludi sto chuti treba si vzdy oddychnut pri niecom co nam je po chuti.
25.06.2012 09:42 - otázka od miki
cauko mas nejaku plastiku ?
Miki nemam ziadnu plastiku... ale starnem uz aj ja ... hm hm asi o nejakej porozmyslam :)
25.06.2012 09:41 - otázka od karin
si traapna vobec nevies moderovat si uplne nezaujimava!
Karinka ahoj ... nevadiiii ... dobre je ze okrem mna je na svete este veeeeelmi vela NIEtrapnych moderatoriek... :) maj sa krasne :)
25.06.2012 09:40 - otázka od Kubo
Ahoj. Si strašne krásna. Som vždy z teba uplne vedla. Len tak dalej Barborka :*
Dakujem Kubo :) cenim si :)
25.06.2012 09:39 - otázka od Palo
Ahoj. Pekne vyzeráš a skvele na mňa pôsobiš. Držím palce. A čo môžme očákavať od nového typu relácie pláž 33?
Ahoj Palo dakujem ti :) Od Plaze 33 ocakavaj ze zabijes letnu nudu :) budes moct prist k nam na plaz a dat si dobre jedlo alebo drink ak mas nad 18 rokov a popritom budes sledovat ako sutaziaci makaju a obskakuju vas vsetkych aby ste boli co najspokojnejsi. Aj ja ti drzim palce v zivote nech sa ti dari.
25.06.2012 09:37 - otázka od petra
Ako sa ti paci uloha mamicky? Planujes dalsie babo? :)
Petra, uloha matky je pre mna najkrajsou ulohou aku som kedy mohla prijat. Je to neopisatelny pocit mat dieta a tesit sa z kazdej malickosti ktoru vyvedie. Jasne ze sme sa spolu aj natrapili v uplnych zaciatkoch ale o to viac si cenim momenty ked je mala spokojna a s usmevom na tvari. Dalsie babo zatial neplanujem kedze moje tehotenstvo aj porod neboli idealne ale o takych 10 rokov sa k tomu velmi rada vratim. :)
25.06.2012 09:35 - otázka od Simča
Ahoj Barborka, čo ťa zaujalo na novom projekte Pláž 33 a ako to stíhaš pri malej Amie? Pozdravujem ťa a aj malinkú Amie. Simča
Ahoj Simca na projekte Plaz 33 ma zaujalo vela veci napriklad ze je to typ reality show ktoru som nikdy nemoderovala a velmi som zvedava ako to cele vyzera v zakulisi tiez ze sa to bude natacat v istom frekventovanom nakupnom centre v Bratislave kde aj ja rada chodim a viem ze sa tam nasa plaz bude vynimat. Velmi sa tesim aj na vsetkych sutaziacich ktori urcite siahnu aj na dno svojich sil. Pracu si vzdy systemovo rozdelim a snazim sa ju davkovat tak aby som bola co najviac s malou ale samozrejme ze bez pomoci Tomiho a mojich rodicov by to islo velmi tazko.
25.06.2012 09:30 - otázka od Mimka
Barborka nemam ziadnu tazku len nech sa ti dari si krasna inteligentna :) dufam ze Vam to s Tomim vydrzi co najdlhsie a držím palce Pláž 33 :) pekný deň a neprajníkov a závistlivcov si nevšímaj :)
Dakujem Mimka velmi pekne zelam Ti vela uspechov a nech si obklopena pozitivnymi ludmi.
25.06.2012 09:30 - otázka od eva
Barborka, ako sa ti pozdava tento novy projekt? Myslis, ze bude mat Plaz33 uspech?
Ahoj Eva:) Plaz 33 sa mi pozdava a uz po prvom diely ktory vysielala TV Markiza v piatok vecer je jasne ze vela ludi chce vediet co sa bude na plazi cele leto diat. Pozrelo si ho totiz velmi vela z vas. Sutaziaci su zaujimavi ludia takze sa mame na co tesit.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu