Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markíza vysolila milión € za reality šou pre Rakovskú: Pozrite, ako vyzerá!

Barbora Rakovská sa ujme moderovania novej reality šou Pláž 33. Zobraziť galériu (17)
Barbora Rakovská sa ujme moderovania novej reality šou Pláž 33. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Bazén, piesok, súťažiaci, ale aj bežní ľudia! Už dnes večer odštartuje moderátorka Barbora Rakovská (25) na obrazovkách televízie Markíza novú reality šou Pláž 33. Na nábreží Dunaja už vyrastá luxusný komplex, kde budú odvážlivci bojovať o 33 000 eur. Oveľa viac však v Záhorskej Bystrici zacvakajú za výstavbu priestorov, v ktorých sa bude program nakrúcať. Podľa našich informácií náklady prekročili jeden milión eur.

Prázdniny nebudú nudné! Televízia Markíza tentokrát pripravila najväčšiu letnú šou, aká tu ešte nebola. Do moderátorského kresla zasadne Barbora Rakovská, ktorá tento džob vyfúkla konkurentke Vere Wisterovej.

Pod plavovláskiným dohľadom sa vybraní uchádzači popasujú o rozprávkovú sumu 33 000 eur. Cesta k nej však nebude taká jednoduchá, víťaz si bude musieť túto sumičku tvrdo oddrieť. Práca za barom, v kuchyni, a hlavne obsluhovanie hostí preverí šikovnosť všetkých prihlásených. Každý týždeň si budú meniť funkcie a bojovať o priazeň divákov.

Televízia pre tento účel už v týchto dňoch stavia úplne nový podnik na nábreží Dunaja, blízko frekventovaného nákupného centra. Podľa našich informácií zhltne výstavba komplexu viac ako milión eur. Markíza teda evidentne novému formátu verí, keď do neho vráža takú horibilnú sumu. Keď sme sa na čiastku spýtali priamo v Záhorkej Bystrici, tajnostkárili. „K financiám sa nebudeme vyjadrovať,“ odbila nás hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Okrem toho, že kamery budú počas celej súťaže zachytávať snahu finalistov, neobídu ani samotných návštevníkov pláže. Do podniku sa bude môcť ako hosť zabaviť hocikto nad 18 rokov. Dnes šou odštartuje úvodnou časťou, ktorá prinesie zábery z kastingov.

Barbora Rakovská bude v pondelok o 9:30 online na topkách. Viac informácií TU!

Tip: Pozrite si letný program televízie Markíza. Nájdete ho na našej stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu