Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Uniklo vulgárne video farmárky Bullovej!

Od Gabriely Bullovej smerovala na Moniku Haklovú spŕška vulgarizmov. Zobraziť galériu (12)
Od Gabriely Bullovej smerovala na Moniku Haklovú spŕška vulgarizmov.

BRATISLAVA - Silná káva! Súťažiaci z Farmy sa stretli v ďalšom spoločnom projekte. Konkrétne v relácii o varení s názvom Bez servítky. Keďže nie je tajomstvom, že vzťahy medzi účastníkmi reality šou sú poriadne vyostrené, ku konfliktom došlo aj počas vzniku kulinárskeho programu. Dôkazom je video, ktoré uniklo z nakrúcania. V ňom Gabriela Bullová (29), pravdepodobne posilnená alkoholom, pred kamerou nesmierne vulgárne rozoberá, čo má proti Monike Haklovej (37).

Nenávisť neskončila! Ani po vypadnutí z reality šou Farma nevedia súťažiaci zabudnúť na svoje vzájomné spory, ku ktorým došlo na odľahlom statku. Televízia Markíza možno chcela účastníkov zmieriť aj prostredníctvom šou Bez servítky. No ani dobré jedlo hrany neobrúsilo. Práve naopak!

Televízne kamery mnohí súťažiaci využili, aby ešte od srdca povedali svoj názor na iných súperov. A tak sa opäť na hlavu Moniky Haklovej zniesla spŕška kritiky. Korunu všetkému ale nasadila Gabriela Bullová. Z nakrúcania totiž uniklo video, z ktorého mnohé vyjadrenia sú jednoducho nepublikovateľné.

„Je to žumpa, no sra.ka proste obyčajná,” zneli tie najmiernejšie vety na blondínkinu adresu. Bullová pôsobila pri svojej výpovedi ako posilnená alkoholom. Z jej úst vychádzali naozaj tvrdé a vulgárne obvinenia. „Monika mi pri stole povedala, že jej je ľúto, že mi vtedy vbehla do izby (počas sexuálneho aktu s Tomášom Mrvom, pozn. red). Môže jej byť ľúto, že Tomáša orálne uspokojovala po mne. A potom sa doma bozkáva s mužom,” povedala, pričom použila niekoľko oplzlých detailov.

Gabika nenechala na pokoji ani Monikinho partnera Martina Kollára, ktorého nazvala tajtrlíkom. Tmavovláska si ale prekvapujúco neodpustila ani drsnú poznámku na svoju vlastnú adresu. „Keby som sa vrátila na Farmu s Monikou, ona by to nerozchodila a vrátila by sa naspäť ako taká perverzná sviňa, ako som ja,” povedala s úškrnom farmárka.

Monika Haklová jej reči odmietla bližšie rozoberať a intímnosti s Tomášom poprela. „Pre mňa je táto celá kauza uzavretá. Už som predtým zaujala rázne a jednoznačné stanovisko, že ide o lož. Naozaj nemám potrebu ďalej komentovať vulgárne výmysly opitej ženy, ktorú zatracujú aj jej vlastní rodičia,” vyjadrila sa. Narážala tým na to, že Gabrielin otec odmieta so svojou dcérou komunikovať.

Topky.sk oslovili aj Tomáša Mrvu, ktorý mal podľa Bullovej prežiť s blondínkou intímne chvíle. „Netajil by som, keby som s Monikou niečo mal. Môžem odprisahať, že nikdy medzi nami nič nebolo. Ja som ju síce zo srandy volal na prechádzky, ale ona to ako žart aj pochopila, ona by nikdy so mnou nič nemala,” povedal nám farmár.

Gabikine tvrdenia o orálnom sexe označil za výmysel. Podľa neho ide o pomstu za to, že Haklová prerušila jeho a tmavovláskin sex. „Ja už na tie chvíle ani spomínať nechcem, to je fakt to najhoršie, čo som na Farme zažil. A dám ruku do ohňa, že keď Gaba tie vulgarizmy na Moniku rozprávala, tak bola opitá,” povedal Trnavčan.

Spojili sme sa aj so samotnou Bullovou. Chceli sme vedieť, či trvá na svojich slovách, hoci bola v spomínaný večer pod vplyvom alkoholu. Ako sa hovorí, vo víne je pravda. Ja nebudem meniť svoje vyjadrenie. To, čo som povedala, platí, reagovala pre topky.sk tmavovláska. Zaujímavé však je, že očitým svedkom spomínaného orálneho aktu nebola. Ja som to nevidela, ale pošuškávalo sa to tam.Keď sme jej povedali, že vyjadrenia vo videu vydáva za fakt, argumentovala nasledovne: „Ležali spolu nad ránom v posteli. Tam som ich objavila. Kto podľa vás hovorí pravdu? Vyjadrite sa v ankete pod videom.

VIDEO: Gabriela Bullová a jej ohováranie Moniky Haklovej.

Vulgárna Bullova

Tip: Máte už Farmy dosť? Vyberte si lepší program na dnešný večer! Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu