Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahé FOTO superstaristky: Tá má ale odvahu!

Leona Šenková nemá ideálne krivky. Aj napriek tomu sa ale nechala zvečniť nahá. Zobraziť galériu (6)
Leona Šenková nemá ideálne krivky. Aj napriek tomu sa ale nechala zvečniť nahá.

PRAHA – Bez zábran! Leona Šenková (19), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v prvej sérii speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, nepatrí k ženám s ideálnymi krivkami. Ani napriek tomu však nemá problém vystaviť svoje kypré telo na obdiv. Potvrdila to napríklad počas nedávneho fotenia promo záberov. Tmavovláska okrem nahého tela predviedla tiež veľkú dávku odvahy a exhibicionizmu.

Už počas účinkovania v súťaži pre nádejných spevákov Leona Šenková dokázala, že v nej drieme hudobné nadanie. Tam ale očividne kvality mladej Češky rozhodne nekončia. Tmavovláska najnovšie potvrdila, že jej nie je cudzie ani kontroverzné správanie a ochota šokovať.

Šenková sa totiž v rámci hudobného projektu, ktorý má zviditeľniť talentovaných spevákov, predviedla v Evinom rúchu. Umelecké fotografie síce navodzujú dojem nahoty, tmavovláska si však intímne partie stráži schované pod kúskom látky.

Šteklivé fotografie superstaristky vyvolali v susedných Čechách rozporuplné reakcie. Leona si však z kritikov ťažkú hlavu nerobí. „Veľké a poriadne dievčatá pripravujú veľké veci,“ reagovala s úsmevom Šenková. Čo na tieto erotické zábery hovoríte vy?

Leona Šenková si z kíl navyše ťažkú hlavu nerobí. Na jedej z fotografií pózuje s nohami dokorán.
Zobraziť galériu (6)
Leona Šenková si z kíl navyše ťažkú hlavu nerobí. Na jedej z fotografií pózuje s nohami dokorán.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu