Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekvapivý koniec Nely v Hoteli Paradise: Vyštvala ju po 2 sekundách!

Lenka nečakane dostala do rúk zbraň, ktorou vyradila Nelu. Zobraziť galériu (8)
Lenka nečakane dostala do rúk zbraň, ktorou vyradila Nelu.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - V raji bolo opäť horúco! Tvorcovia sa totiž rozhodli, že vyhodia jedného hráča mimo zaužívaného poradia. Najnovšej súťažiacej Lenke Koňuchovej (21) dali možnosť vybrať si ľubovoľného chlapa a vyradiť tak jeho partnerku. Hoci na rozhodnutie dostala čerstvá obyvateľka vily pol minúty, verdikt vyriekla už po dvoch sekundách. Nekompromisne poslala domov kontroverznú Nelu Slovákovú.

Drsný koniec! Nová hráčka Lenka Koňuchová dostala od tvorcov súťaže zaujímavé privilégium. V úvode pondelkovej epizódy totiž prišiel do vily list. V ňom bola červenovláska vyzvaná vybrať si za 30 sekúnd svojho partnera. A tým v podstate z raja vyštvať jedno z dievčat.

Hoci pri randení s chlapmi z Hotelu Paradise spomínala ako adeptky na vyhadzov Danielu a Dominiku, nakoniec sa Lenka rozhodla úplne inak. A to len za dve sekundy! Akonáhle Nela Slováková dočítala spomínaný list, vypočula si meno práve svojho partnera.

A to pre ňu znamenalo koniec v súťaži. „Lenka po prečítaní listu ani na chvíľu nezaváhala a rovno povedala Mirkovo meno. Mne v tú chvíľu vôbec nedošlo, kto je s Mirkom. Bola som rada, že si nevybrala Rockyho. Potom mi došlo, že je to Nela,” povedala Slovákovej blízka kamarátka Niki, ktorej plač sprevádzal blondínku pri balení. Na opustenie vily mala Nela len 15 minút.
 
Vyradená finalistka bola pritom hráčkou, ktorá prišla do Hotelu Paradise medzi prvými. Patrila do pôvodnej zostavy, s ktorou šou začínala. „Je tu najdlhšie a zaslúžila by si odísť nejako s úctou a férovo,” okomentoval jej odchod Martin. Blondínka si však pri odchode neodpustila menšiu intrigu. Odporučila totiž Niki, aby pri ďalšom párovaní vyradila Viktora.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu