Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tri podoby slovenskej speváčky: Kedy je najsexi?

Mista počas nakrúcania videoklipu vystriedala tri outfity. Zobraziť galériu (15)
Mista počas nakrúcania videoklipu vystriedala tri outfity.

BRATISLAVA – Ukázala nohy! Speváčka Soňa Šimorová alias Mista (24), ktorá sa zviditeľnila v národných kolách Eurovízie tým, že skončila na druhom mieste, má šarmu na rozdávanie. Potvrdila to aj počas nedávneho nakrúcania svojho nového videoklipu, v ktorom sa predviedla v troch sexi outfitoch. Ktorý z nich podľa vás atraktívnej blondínke najviac pristane?

Priaznivci speváčky Misty sa už v týchto dňoch môžu tešiť na jej nový počin s názvom Ca$h Out. Blondínka v súvislosti so skladbou prezradila, že text piesne pre ňu napísal Marius Moga, známy z rumunskej formácie Morandi. Ako vidno na záberoch z nakrúcania videoklipu, Soňa ponúkne svojím fanúšikom aj príjemný vizuálny zážitok.

Dej videa sa odohráva prevažne v bratislavskom kasíne. Speváčka nám v súvislostí s tým prezradila, že pri jeho tvorbe sa inšpirovali samotným textom piesne. „Je to o tom, ako dievča príde do herne a uvidí tam mladého muža. Ten tam prišiel, aby vyhral čo najväčšiu čiastku peňazí. Nakoniec však hotovosť nevyhrá, ale stretne tam svoju osudovú ženu,“ povedala pre topky.sk na adresu toho Mista.

Blondínka pri tej príležitosti vystriedala dokopy tri outfity, ktoré majú spoločné to, že odhaľujú jej nohy. Zaujímalo nás preto, ktorý z nich sa Miste pozdával najviac. „Keďže aj v súkromí nosím najradšej športové oblečenie, tak som sa najlepšie cítia v rifľových šortkách a voľne uviazanej košeli. Večerné šaty boli fajn, ale šortky sú mojím najobľúbenejším kúskom oblečenia aj v civilnom živote,“ poznamenala s úsmevom Šimorová.

Kráska si nakrúcanie naplno užívala. „Bol okolo mňa tým skvelých ľudí a na moje prekvapenie som nebola vôbec unavená. Na rozdiel od predošlého klipu, ktorý sme nakrúcali celú noc v Berlíne v mínusových teplotách, bolo toto oveľa príjemnejšie,“ uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu