Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Adela po rokoch odchádza: Pre Markízu je to zrada!

Adela Banášová sa zrejme tak skoro na obrazovkách televízie Markíza neobjaví. Zobraziť galériu (12)
Adela Banášová sa zrejme tak skoro na obrazovkách televízie Markíza neobjaví.

BRATISLAVA – Uchmatli si ju! Adelu Banášovú (31) vnímajú diváci hlavne ako tvár Markízy. Blondínka sa totiž už viac ako 6 rokov objavovala vo väčšine ťažiskových projektov televízie. V programovej štruktúre dokonca mala istý čas stabilné miesto aj jej talkšou. Hoci sa najvychytenejšia slovenská moderátorka na čas stiahla z obrazu, čoskoro sa pred kamery opäť vráti. Nie však do Záhorskej Bystrice, ako by mnohí čakali. Jej kroky smerujú do konkurenčnej Jojky, z čoho sú podľa našich informácií v modro-žltej televízii sklamaní.

Nečakané! Televízia Markíza v novembri minulého roka odvysielala poslednú časť Adela Show. Od tej chvíle si dala Banášová menšiu prestávku a venovala sa len práci pre domovské rádio. Istý čas sa síce špekulovalo o tom, že blondínku zlákala konkurenčná Jojka, napokon sa však neobjavila v jarnej vysielacej štruktúre žiadnej televízie. 

Miesto pre Adelu sa však nakoniec našlo. Na obrazovky sa vráti na jeseň. Banášová bude moderovať kulinársku šou, ktorú v Jojke momentálne pripravujú. Keďže plavovláska dlhé roky pôsobila na obrazovkách Markízy, zaujímalo nás, ako toto jej rozhodnutie vnímajú v  Zahorskej Bystrici. „Túto sezónu sme nemali pre Adelu vhodný formát, ale do budúcnosti s ňou rozhodne počítame,“ povedala nám na adresu toho hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Aj samotná moderátorka si myslí, že vzťahy medzi ňou a bývalým zamestnávateľom zostanú nezmenené. „Minulé dohody s Markízou si stále vážim a z mojej strany nie je nič naštrbené. Nevnímam sa ako niekoho tvár. Vnímam sa jedine ako tvár a hlas rádia, ostatné sú vedľajšie džoby s tými, s ktorými sa dá v celkovom kontexte dohodnúť,“ komentovala svoje rozhodnutie Banášová.

Podľa našich informácií však boli kompetentní z Markízy z Adelinho kroku sklamaní. Jej pôsobenie v konkurencii ich ťaží o to viac, že aj oni majú v programovej štruktúre podobnú kulinársku šou s názvom Masterchef. Ak by teda chcela Banášová tak veľmi variť, pokojne mohla kuchtiť aj v Záhorskej Bystrici. Podľa našich informácií však dôvodom na prestup nie je len rozprávkový honorár vo výške 100 000 €. Okrem peňazí bol vraj hlavným ťahákom aj režisér kuchárskej relácie Peter Ňuňéz. S ním moderátorka dlhodobo spolupracuje na takmer všetkých projektoch a dvojica má nadštandardné vzťahy.

Tip: Pozrite si televízny program Markízy na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu