Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zamilovaná Dara Rolins: Prehovorila o svadbe a novom dome s Rytmusom!

Dara a Rytmus plánujú spoločnú budúcnosť. Zobraziť galériu (9)
Dara a Rytmus plánujú spoločnú budúcnosť.

PRAHA - Veľké zmeny! Dara Rolins (39) a Patrik Rytmus Vrbovský (35) síce spolu nie sú ešte ani rok, no už robia dôležité rozhodnutia. Raper najnovšie predáva svoj dom v Piešťanoch a sťahuje sa do pražského hniezdočka pop divy. U našich českých susedov sa dokonca v médiách vynorili špekulácie o blížiacej sa svadbe. Je to naozaj také vážne? Blondínka pre topky.sk prezradila viac.

Prvý raz pod čepiec?! Dara Rolins je matkou malej Laury, doteraz je však slobodná a svadbu vraj nepovažuje za dôležitú. No jej vzťah s Patrikom Rytmusom Vrbovským už po pár mesiacoch naberá celkom vážne kontúry. České médiá dokonca priniesli informáciu o blížiacej sa svadbe!

Párik vraj s veselicou čakal len na skončenie šou Hlas Česko Slovenska. Speváčka ale tieto správy popiera. „Kamaráti mi gratulujú, no je to blbosť. O svadbe sme s Patrikom ani len nehovorili. Nieto ešte, aby sme už mali naplánovaný dátum,” povedala pre topky.sk blondínka. Tá sa ani v minulosti netajila tým, že do stavu manželského sa vôbec nechystá.

Spoločnú budúcnosť však párik plánuje, respektíve už aj pracuje na jej realizácii. „Patrik predáva dom, pretože chceme žiť spolu, na rovnakej adrese,” priznala Dara s tým, že Praha bola jednoznačnou voľbou. Hlavne kvôli jej dcérke, s ktorou v českej metropole žije.

Milenci si chcú dokonca kúpiť spoločný dom. „Nejaký sa už objavil v médiách, ale ten ešte nie je náš. Máme jasné požiadavky na veľkosť a jeho lokáciu,” prezradila nám Rolins. Vôbec ale nemusí ísť o záležitosť v blízkom časovom horizonte. Speváčka je totiž známa tým, že si dokáže počkať, kým veci nie sú presne podľa jej predstáv. Rovnako ako pri predaji starého bytu, pri ktorom nemienila ísť pod cenu. Po dvoch rokoch ho od nej nakoniec odkúpila susedka Simona Krainová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu