Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V hlave máš nas*até, chodíš holými prsiami a pipinou, kričala na Plačkovú!

Zuzana Plačková si zahrá v Súdnej sieni. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si zahrá v Súdnej sieni.

BRATISLAVA – Rola ušitá na mieru! Zuzana Plačková (20), ktorá skúšala šťastie v jojkárskej šou Hotel Paradise, sa práve dnes vráti na televízne obrazovky. Nechala sa totiž nahovoriť na účinkovanie v relácii Súdna sieň. V programe stvárnila nie príliš reprezentatívnu úlohu. Blondínka si v pozícii milenky vypočula na svoju adresu samé vulgarizmy a urážky!

Toto jej reputáciu nevylepší! Zuzana Plačková sa rada prezentuje svojimi vylepšenými prednosťami a vulgárnym prejavom. Tieto skutočnosti si všimli aj tvorcovia relácie Súdna sieň, ktorí playmate oslovili, aby si v jednej časti zahrala.  

Blondínka v príbehu stvárňuje milenku rozvádzajúceho sa muža. Vzhľadom k tomu, že jeho partnerka nie je so zrušením manželstva stotožnená, adresuje Plačkovej poriadne ostré slová. „Mňa tu nebude 20 ročná pipina urážať. Nebudem chodiť s holými prsiami a s pipinou,“ rozohnila sa žena, ktorá je v príbehu zároveň blondínkinou šéfkou. Práve tento fakt sa odrazí aj na jej ďalších tvrdeniach. „Ty si zákazníkov nedotiahla, ale pretiahla. Ničomu sa nerozumieš a v hlave máš na*raté,“ pritvrdzovala.

Napriek tomu, že si Zuzana vypočula nie príliš lichotivé slová, svoju úlohu vraj zvládla výborne. „Scenáristka postavu mladej milenky písala Plačkovej na mieru,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie. Plačková vraj prišla na nakrúcanie nepripravená a texty si čítala tesne pred nakrúcaním. „V štúdiu jej to išlo, pôsobila veľmi dôveryhodne. Asi sa takéto postavy ani nemusí učiť,“ uzavrel jeden z členov štábu. Ak ste zvedaví, ako to blonďavá playmate zvládla, pozrite si dnešnú časť Súdnej siene na Jojke. Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu