Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Judínyová sexi ako nikdy: Števo, čo to s ňou stváraš?

Erike Judínyovej vzťah so Štefanom Skrúcaným prospieva. Zobraziť galériu (7)
Erike Judínyovej vzťah so Štefanom Skrúcaným prospieva.

BRATISLAVA – Vzťah jej prospieva! Erika Judínyová už zhruba mesiac tvorí pár s hercom Štefanom Skrúcaným. Hoci prišla moderátorka na stredajšiu spoločenskú akciu bez neho, i tak žiarila na všetky strany. Pohľady prítomných hostí pútala nielen vďaka výbornej vizáži, ale aj čipkovaným šatám, ktoré toho príliš veľa nezahaľovali. Nebyť spodnej bielizne, jej outfit by pripomínal Cisárove nové šaty.

Ani nahá, ani oblečená! Erika Judínyová patrí k ženám, ktoré sledujú módne trendy. Ako sme sa mohli už mnohokrát presvedčiť, tvár Smotánky sa nebráni ani extravagantnejším modelom. Potvrdila to aj v stredu večer, kedy prišla na odovzdávanie ocenení Slovenka roka v skutočne odvážnych minišatách. Vytvorené boli z čipkovaného materiálu, spod ktorého blondínke vytŕčala bielizeň.

„Vybrala som si ich na nedávnej módnej prehliadke. Návrhárka ich musela upravovať na moju postavu, nakoľko som chudučká,“ povedala nám k tomu blondínka. „Minule, keď sme boli s mojim stylistom nakupovať vo Viedni, kúpila som si tričko na 8 ročné dieťa, to pre 10 ročných mi bolo veľké ,“ dodala so smiechom Erika, ktorá sa môže pýšiť štíhlou postavou. Zrejme aj preto nemala problém obliecť si takýto odvážny model. „Spätnou väzbou je pre mňa môj stylista, ktorému maximálne dôverujem,“ uzavrela.

Galéria: Fotoreportáž z podujatia Slovenka roka 2012oka

V podobnom modeli nedávno viacerých prekvapila speváčka Fergie, ktorá prišla takto oblečená na odovzdávanie hudobných cien Grammy Awards 2012. V porovnaní so speváčkou ale markizácka moderátorka žiarila aj z iného dôvodu. Judínyová je totiž čerstvo zamilovaná do svojho dlhoročného kamaráta a zabávača Štefana Skrúcaného. Ako vidno, vzťah s ním jej veľmi prospieva. Počas celého večera jej totiž žiaril na tvári úsmev a pôsobila spokojným dojmom.

Judínyová sexi ako nikdy:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Outfity ostatných dám nájdete TU.

Tip: Pozrite si Eriku Judínyovú v Smotánke. Presný čas vysielania vám prezradí telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu