Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Skrúcaný prehovoril o vzťahu s Judínyovou: Čo na to exmilenka Lukáčová?!

Skrúcaný sa k Judínyovej túlil už v čase, keď ešte nemal vyriešený vzťah s Lukáčovou. Zobraziť galériu (7)
Skrúcaný sa k Judínyovej túlil už v čase, keď ešte nemal vyriešený vzťah s Lukáčovou.

BRATISLAVA - Rýchly obrat! Štefan Skrúcaný (51) sa síce len koncom apríla rozišiel s Dominikou Lukáčovou (26), no ako vidno, za stroskotaným vzťahom nesmúti. Sám totiž priznal, že sa čoraz častejšie stretáva s Erikou Judínyovou. Tá sa pritom po jeho boku vyskytovala už pred definitívnym ukončením predošlého vzťahu. Topky.sk zisťovali, čo na tento vývoj situácie hovorí mladá redaktorka markizáckeho spravodajstva.

Z kamarátstva láska! Tak to vyzerá v prípade Štefana Skrúcaného a Eriky Judínyovej, ktorí sa poznajú už roky. A teraz sa dali dokopy. „Erika sa mi vždy páčila a rozumeli sme si. Sme dvaja slobodní ľudia a priznávam, že v poslednom čase sa stretávame častejšie,” potvrdil ich vzťah diplomatickými slovami herec.

Od jeho definitívneho rozchodu s Lukáčovou pritom uplynul len mesiac. A už počas jeho trvania sa v spoločnosti správal k Erike mimoriadne dôverne. Podľa našich informácií sa však dal herec dokopy s tvárou Smotánky až po rozchode s redaktorkou spravodajstva. Tá sa od neho odsťahovala koncom apríla.

V súvislosti s vytvorením nového šoubiznisového páriku sme sa spojili aj so samotnou Lukáčovou. Chceli sme vedieť, či má informácie o tom, že humorista tvorí pár s jej kolegyňou zo Záhorskej Bystrice. „Vôbec neriešim pána Skrúcaného ani pani Judínyovú. Je mi to úplne jedno, mám svoj život,” povedala nám ľahostajným tónom po tom, čo jej prvou reakciou bol smiech.

Dôvodom redaktorkinho flegmatického prístupu môže byť aj fakt, že ona sama si už tiež našla za milenca náhradu. K tejto téme však bola Dominika na slovo ešte skúpejšia. „Nebudem sa vyjadrovať,” odpovedala stroho, čím nový vzťah ale nepoprela. Zdá sa teda, že ani jeden z expartnerov definitívne zbohom neberie nijako tragicky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu