Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Svadobné FOTO Doroty Nvotovej: Pozrite, ako vyzerá nevesta!

Dorota Nvotová si svoj veľký deň užívala s úsmevom na tvári. Zobraziť galériu (4)
Dorota Nvotová si svoj veľký deň užívala s úsmevom na tvári.

BRATISLAVA – Šťastná a usmiata! Herečka a zároveň speváčka Dorota Nvotová (29) len pred pár dňami oficiálne spečatila svoj vzťah s anglickým priateľom Johnym Rowetttom (37). Dvojica si povedala „áno“ v kruhu najbližších v kamennom kostolíku v anglickom Cornwalle. Za svadobný deň si nezvyčajne vybrali utorok. Dcéra zosnulého speváka Jara Filipa († 51) sa so zábermi z obradu pochválila priateľom na sociálnej sieti.

Dorota Nvotová sa pred viac ako troma rokmi rozviedla s hudobníkom Miroslavom Láberom alias Whiskym. Aj napriek nevydarenému manželstvu sa však rozhodla ísť pod čepiec aj po druhýkrát. Svoje „áno“ povedala priateľovi Johnymu, ktorý ju v novembri minulého roka požiadal o ruku.

Ako nám vtedy Dorota prezradila, deň D plánovala osláviť v kruhu najbližších. „Bude to malá svadba v kamennom kostolíku v meste, kde žije Johnnyho rodina. Recepcia bude v plážovej reštaurácii pri mori,“ priblížila v minulosti predstavu o detailoch obradu Nvotová. Zaujímavé je, že za svoj svadobný deň si vybrali mladomanželia utorok a neriadili sa starými poverami, že zväzky by sa nemali uzatvárať v máji.

„Všetko prebehlo super. Ako z rozprávky. Svadba bola krásna a romantická, povedala pre topky.sk o svojom životnom kroku Dorota, ktorá odteraz nosí manželovo priezvisko. Johnny svojim priateľom na otázku, ako sa mu život ženáča pozdáva, reaguje slovami: Som šťastný, ako sa len dá."

Dvojica sa najnovšie rozhodla zverejniť aj zábery zo svojho veľkého dňa. Fotografiami z obradu sa pochválili na sociálnej sieti. Pri pohľade na usmiatu Dorotu niet pochýb, že práve po Johnnyho boku našla svoje šťastie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu