Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekvapená Belohorcová: Ako to vlastne bolo so svadbou!

Zuzana Belohorcová netušila, že Vlastimil Hájek s ňou plánuje svadbu. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová netušila, že Vlastimil Hájek s ňou plánuje svadbu.

PRAHA - Nečakané! Zuzana Belohorcová (36) a Vlastimil Hájek (36) si v utorok v tajnosti povedali áno po piatich rokoch vzťahu. Ich životný krok však bol netradičný nielen tým, že sa obrad konal až vo večerných hodinách, ale aj tým, že samotná nevesta do poslednej chvíle nič netušila. Všetko zorganizoval jej partner. Moderátorka pre topky.sk prezradila viac o ich veľkom dni.

Prekvapená nevesta! To, že sa Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek zrazu vzali, udivilo mnohých. No ako topky.sk zistili, tajná svadba zaskočila aj samotnú blondínku. „Ja som sa to dozvedela na poslednú chvíľu. Bolo to pre mňa prekvapenie. Všetko zorganizoval Vlastík,” prezradila nám moderátorka.

A tak Zuzana prežila prípravy na deň D bez veľkých stresov. „Bolo to improvizované a veľmi príjemné. Šaty som mala úplne obyčajné z požičovne. Bola som si pre ne až v pondelok,” opísala nám svoj podiel na organizácii Belohorcová, ktorá sa v Pálffyho paláci v Prahe vydávala v bielom.

Vyzerá to naozaj tak, že Zuzana si kvôli obradu ťažkú hlavu nerobila. Ako totiž skonštatovala, vstup do stavu manželského bol po piatich rokoch vzťahu a spoločnej dcérke Salme naozaj už len otázkou času. „Pre mňa to neznamená žiadnu zásadnú zmenu. Sme spolu už dlho a vychovávame spolu dieťa,” povedala nám na margo utorkovej udalosti.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, aj od rodičov si ju Hájek vypýtal za nevestu len cez telefón. Všetko teda prebehlo bez nejakého dôrazu na tradície. Viac nám Zuzana už prezradiť nestihla, pretože sme ju počas nášho telefonátu zastihli pri odlete do Monaka na preteky formúl. „Môžeme to brať kvázi ako svadobnú cestu,” uzavrela tému čerstvá novomanželka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu