Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

„Pripálená” Smatanová: Zuzi, čo sa ti stalo?!

Výrazné opálenie Zuzany Smatanovej. Zobraziť galériu (13)
Výrazné opálenie Zuzany Smatanovej.

BRATISLAVA – Úplne hnedá! Počas tohto týždňa sa na spoločenskej akcii objavila päťnásobná Zlatá slávica v bronzovom nádychu. Speváčka Zuzana Smatanová (27) upútala objektívy fotografov výrazne zmenenou farbou pokožky. Ako k nej prišla?!

Ako zo solárka! Zuzana Smatanová sa tento týždeň objavila v spoločnosti trošku tmavšia, než doteraz bývala. Tajomstvom jej čokoládovej pokožky však nie je vylihovanie pod umelým osvetlením. Za zmenu môže klasické opaľovanie sa na slniečku.

Speváčka totiž nedávno chytala bronz v zahraničí. „Bola som na dovolenke v Španielsku ešte v apríli. Po šiestich rokoch som si povedala, že je možno fajn ísť niekam von. Opáliť sa slnkom, ktoré nie je tunajšie,” prezradila Zuzana. 

Pobyt si však nevychutnávala sama. No ani so žiadnym tajným milencom. Výlet mal čisto rodinnú atmosféru. „Bola som si oddýchnuť, zobrala som mamu, bratrancov a sesternice,“ vymenovala nám svojich spoločníkov.

Svoje opálenie na spomínanej akcii predviedla v pre ňu typickom pohodlnom outfite. „Som skôr športový typ, nie romantický v zmysle volánov a kvetov.  Dá sa experimentovať aj v obliekaní, ale človek si aj tak vždy nájde niečo, čo má rád,povedala nám Smatanová. Minišaty, ktoré jej naozaj pristanú, si tak zrejme šetrí na veľkolepejšie príležitosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu