Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Belohorcová predáva honosné sídlo: Pozrite, za čo pýta milión eur!

Zuzana a jej rodina si už nechcú vydržiavať drahé sídlo v Prahe. Zobraziť galériu (13)
Zuzana a jej rodina si už nechcú vydržiavať drahé sídlo v Prahe.

PRAHA - Neráta s návratom? Zuzana Belohorcová (36) sa už v Čechách či na Slovensku vyskytuje pomerne zriedkavo. Oveľa viac času trávi s partnerom Vlastimilom Hájekom (36) a dcérou Salmou (2) na Miami. Zrejme preto sa luxusný byt, do ktorého sa nasťahovali len v januári 2011, objavil v inzeráte ako objekt predaja. A kým milencov honosné sídlo vtedy stálo okolo 600 tisíc eur, teraz zaň pýtajú takmer raz toľko!

Zbavia sa ho?! Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek dlho bývali v oddelených domácnostiach. Až keď očakávali spoločného potomka, pustil sa český podnikateľ do stavby domu. Počas tohto procesu sa chválil tým, ako množstvo vecí sám vymyslel a urobil vlastnými rukami.

Dvojica si na svojom hniezdočku dala naozaj záležať. A nešlo o lacnú záležitosť! Napríklad aj kuchyňu mali vyrobenú presne na mieru. Celkovo sa hovorilo o nákladoch okolo 600 tisíc eur. Najnovšie to však vyzerá tak, že párik sa chce luxusného bytu v dvojpodlažnom dome zbaviť.

Na stránke istej realitnej kancelárie totiž svieti inzerát s fotografiami, na ktorých je zachytený práve Belohorcovej príbytok. Ten je prezentovaný ako postavený z kvalitných materiálov a veľmi luxusne zariadený. Cena je stanovená na niečo vyše jedného milióna eur. Ako sa nám ale podarilo zistiť, zatiaľ išlo len o akúsi návnadu. „Baráčik ešte nepredávame. Len sme monitorovali trh, či by bol záujem,” napísala nám Belohorcová.

Dôvodom tohto kroku len po roku od nasťahovania je zrejme fakt, že rodinka väčšinu času trávi za morom. Hájek má v Miami vlastný biznis a partneri už viackrát prezentovali možnosť presťahovania sa do Ameriky. „Plánujem otvoriť na najprestížnejšej ulici na Miami kaviareň. Do USA chcem tiež distribuovať pražskú vodku. Ak všetko klapne, odídeme žiť do štátov. Tých 9 mesiacov z roka by sme boli určite tam,“ povedal nám približne pred rokom Vlastimil. Ak teda všetko dobre pôjde, bude asi zbytočné udržiavať v Prahe luxusné sídlo, ktoré s partnerkou prakticky nevyužívajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu