Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drastický klip Dominiky Mirgovej: Dorezané prsia!

V klipe Dominiky Mirgovej nehýbajú ani krvavé scény. Zobraziť galériu (10)
V klipe Dominiky Mirgovej nehýbajú ani krvavé scény.

BRATISLAVA – Bolestivé spomienky! Ako sme vás už na topkách informovali, Dominika Mirgová (20) sa pri tvorbe svojej najnovšej skladby poriadne potrápila. Vyspievala sa v nej totiž z nešťastnej lásky a zlomeného srdca. K spomínanej piesni je hotový už aj videoklip, z ktorého chvíľkami behá mráz po chrbte. Mladej interpretke v ňom totiž krvácajú vnady.

Keď sa Dominika Mirgová objavila na odovzdávaní hudobných cien Slávik 2011, viacerých zaskočil pohľad na jej škaredú jazvu v bujnom dekolte. Už vtedy prezradila, že rana je výsledkom nedávneho nakrúcania videoklipu k skladbe s názvom Nová. Tú začali ľudia označovať za hymnu zlomených sŕdc.

Ako nám Dominika v súvislosti s tým prezradila, jazva na prsiach znázorňovala práve zlomené srdce. „V úvode skladby krváca a neskôr sa zaceľuje. Presne tak, ako je to v pesničke. Stáva sa zo mňa silnejšia žena,“ povedala k tomu speváčka, ktorá si drastické scény sama vymyslela.

Mirgová sa tiež netají tým, že tvorba tejto skladby bola pre ňu akousi terapiou. „Je to pre mňa prelomová pieseň, veľmi mi pomohla. Všetok smútok som nechala v nej,“ priblížila nám mladá Trnavčanka. Text hovorí o jej predchádzajúcom vzťahu, ktorý trval zhruba štyri roky. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o speváka Michala Chrenka, s ktorým v minulosti randila.

Zaujímavosťou je, že Mirgovej skutočný príbeh do textu zveršoval Miro Jaroš, s ktorým sa speváčka zblížila počas nakrúcania klipu k ich spoločnej piesni. „S Dominikou si výborne rozumieme, nepoznám inú speváčku u nás, ktorá dokáže do veci vložiť toľko emócií. Až z toho behá mráz po chrbte,“ nešetril Jaroš chválami na svoju kolegyňu.

Množstvo pozitívnych ohlasov prichádza Dominike aj od jej fanúšikov, najmä dievčat. „Vraj im v ťažkých situáciách táto pieseň pomáha. Všetky chcú byť ako ja, nové, silnejšie,“ uzavrela spokojne brunetka.

VIDEOklip Dominiky Mirgovej k piesni s názvom Nová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu