Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drobová zúri: Unikli polonahé fotky Skoncovej - nemal ich nikto vidieť!

Soňa Skoncová ukázala svoje sexi telo. Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová ukázala svoje sexi telo.

BRATISLAVA - Celosvetová módna televízia Fashion TV tento rok oslávi svoje 15. výročie. Do narodeninovej kampane sa zapojí aj slovenská pobočka. Jej riaditeľka Gabriela Drobová (38) pri tejto príležitosti pripravila projekt, o ktorom sa ešte nemal nikto dozvedieť. Moderátorka jej stanice Soňa Skoncová (24) kvôli nemu nafotila sexi zábery. Tie však v predstihu unikli na internet, čo nabúralo celý koncept.

Gabriela Drobová v rámci svojej Fashion TV pripravuje kampaň k 15. výročiu celosvetovej siete módnych televízií. Minulý týždeň sa preto odohralo fotenie, o ktorom sa ešte nikto nemal dozvedieť. „Kampaň sa robí špeciálnou technológiou a ma byť veľmi pikantná,” tvrdí náš zdroj. Všetci spolupracovníci preto vraj museli podpísať zmluvu o mlčanlivosti.

Pred objektív fotografa sa postavila sexi modelka Soňa Skoncová, ktorá na februárovom odovzdávaní Ocsarov robila spoločnosť filmovému Boratovi, teda hercovi Sasha Baron Cohenovi. „Agentúra navrhovala také mená, ako sú Adriana Sklenaříková, Daniela Peštová, Michaela Kocianová či dokonca Eva Herzigová. Drobová si ale postavila hlavu a presadila Soňu,” tvrdí dobre informovaný človek.

Ako bude vyzerať výsledná kampaň, ešte nie je jasné. Topky.sk však majú k dispozícii niektoré z nafotených záberov. A tie sú naozaj dosť sexi. Skoncová na nich ukázala svoje zmyselné telo v plavkách. Fotografie nájdete v našej GALÉRII.

Tip: Máme program aj pre stanicu Fashion TV. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu